Note to self:

"Öl.s åker med dels hem.
Snön jag ansedd. Kan det
är sedd ett fuch"


Denna mycket oroande "anteckning" har någon/jag skrivit på min mobil 08.10.25, och samma dag (antagligen natt) har nån/jag skrivit åter en anteckning:

"Nä"

Vet inte av vem eller i vilket tillfälle detta skrevs, men det är riktigt roligt iallafall!

Var fan är min gaffel?!

Har sällan känt mig så dum. Jag köpte igår en "Hot Tub" med kyckling och salsa. Det står att det ska finnas våtservett, sås och en gaffel. Men hur jag än vrider och vänder på helvetesburken hittar jag ingen gaffel!

Nog för att jag skiter i gaffeln, äter ju inte små kycklingvingar med gaffel "HAALLLÅÅÅ". Men det hela har blivit som mitt personliga mysterium... Jag vill ha min mat, men man inte äta förrens jag listat ut vart de gömt gaffeln. Funderar seriöst på att ringa deras kundservice (har jag tur så är den felpackad, innehåller ingen gaffel och dom skickar mig en livstids förråd av färdigrätter... MÖMS!).


Tog en sväng nere i källaren

I sann Halloween-anda tog jag mig en tur ner i källaren, inte för att få kalla kårar, men för att leta upp saker. Exempelvis filmen Aladdin. Enligt mig disneys mästerverk. Men hittade den såkart inte, hittade faktiskt inte en enda disneyfilm, undrar om det har något samband? Hmm.

Hittade en del andra saker, tog exempelvis med mig upp 3 gamla schöna vhs-filmer. Och det bästa av allt: min gamla mixer. Jag har nämligen blivit sugen på att damma av den gamla skivspelaren och återuppta scratchingen. Vi får se vilket årtionde jag orkar koppla in helvetet...

Vet inte vad som händer ikväll, jag funderar dock på att ta mig ett glas rött snart och kanske blanda en redbull/jäger framåt 15-rycket, bara för att jag kan (köpte energidryck igår ;))

Glad halloween eller vafan man säger.


Quadrapop

Vet att jag började med det 3 år senare än alla andra, och alla har slutat spela det utom jag.. och virre. Virre som haft highscore sedan urminnes tider - och lika länge har han därför varit mitt mål.

Idag (tror jag, om han inte sålt sitt liv och spelar på heltid) har det äntligen inträffat: Jag har över 800.000 poäng, och en clean skärm! Sug på den ärkefiende!


Årstidstid, flummigt!

Hålla på och ställa om klockan, trots att jag varit med om det 40 gånger så har jag fortfarande inte fattat varför man ställer om klockan till sommartid/vintertid. Det måste ju handla om att man vill vara vaken när det är ljust och sova när solen har något annat för sig.

Men trots att vi nu gjort som nån bestämt nån gång så när jag vaknade immorse var det obehagligt ljust. Fick inte alls nån julkänsla när jag va uppe och slirade i lägenheten kl 6 immorse. Men klart förbannat är det kolsvart när jag sitter på tåget hem! Det är ju jävligt kul att komma hem till ett becksvart mörker som om peter haber hade tagit över min hall.

Verkar vara förjävla onödigt dedär... hellre att det är kolsvart när jag står och väntar på tåget på morgontimmarna (finns ju knappt något mysigare, man har ännu mer gemensamt med sina medtraffikanter: man ser inte ett skit) än när jag kommer hem.


Hemska gubbar...

Lite sjukt, en kille har lagt ut ett hot på youtube om att han ska avrätta "hemska gubbar" i göteborg. Står på aftonbladets startsida, jag blev intresserad och letade upp videon.

Otrevliga människa... Dock skulle jag vilja likna honom vid jigsaw, så Amanda, du kanske gör bäst i att inte kolla =)



Om den inte skulle fungera så har väl polisen börjat röjja upp antar jag.
Länkar (finns 2 videos):

http://www.youtube.com/watch?v=if2yxn4Yb4A
http://www.youtube.com/watch?v=Nq9fb9dvdOY

Och personens "profil" eller vad man nu kallar det på youtube:

http://www.youtube.com/user/gbgkiller

Hans manus:

"DOM HEMSKA GUBBARNA SKALL AVRÄTTAS. JAG HAR FÅTT NOG. TRETIONDE OKTOBER KLOCKAN 12.30 SKALL DOM FÅ FAN. NORDSTAN. ALLA KOMMER FÅ SE ALLA KOMMER AVRÄTTAS. TRETIONDE OKTOBER KLOCKAN 12.30 NORDSTAN. JAG SVÄR, DOM SKALL DÖ!"

Idiot. <- mitt citat.. och manus

Edit: Ja, då var den som väntat borta.

Tv4 var snabba:

http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=677294&treeId=100722&renderingdepa rtment=2.757

Och nu har han erkänt:

http://www.gt.se/nyheter/1.1349953/dodshot-pa-youtube-var-inte-pa-allvar

Tis(Mån)dagsmorgon

Anledningen till en helroliga rubriken är att jag var ledig igår och därför är idag som en måndag för mig. Den har börjat skit hittils. Vaknade av alarmet upp ur en mardröm klockan 6, vaknade då upp till en annan mardröm: fan frullen är slut. Jag fick göra som riktiga män när det inte finns nån ordentligen frukost hemma; endast göra en skål cocopops och sedan hoppas på att man kan äta mycket lunch.

Sen tänker jag att det ända som kan rädda min dag nu är lite Prison break på vägen in till skolan. Självklart har episod 9 skjutits upp till typ 3 november... Fan! Aja, ska försöka underhålla mig fram till 7 då jag hoppar på bussen! Tjue

Chatta med "Färjan-Håkan"!

Jag ser mitt gyllene tillfälle! Får prestationsångest när jag klickar in på kanal5.se för att följa chatten med Håkan. Vet inte om jag orkar skita ut en fråga, men jag tänker iaf följa den med spänning! Langar upp lite godbitar allt eftersom...

Maffie rapporterar direkt från chatten:



"Öh, ja jag kom precis hit till chatten! Det är blåsigt som ni ser på mitt ansiktsuttryck, det är några få människor som har radat upp sig här för att ställa sin fråga till legenden Håkan."

"Jag har försökt att kontakta håkan för att ställa min fråga men ännu har han inte svarat, vet inte om det är pga den dåliga kvaliteten på mitt ansikte, den skrämmer honom kanske lite"

"Ska se om vi inte kan snappa upp lite av vad de andra reportrarna säger här, så vi kan få vår dagliga dos Håkan (kom ihåg att inte överdosera, det som är så lätt)"

Daniel Vart har du lärt dig att dansa så bra Håkan?
hakan.hallin Ha ha ha tackar, jag breakdansade på 80 talet när jag va ung.


Johanna Får jag chans på dig?
hakan.hallin kram på dig, johanna


"...Det har börjat ösregna här men som den sanna journalisten står jag ivrigt kvar och väntar..."

dajana & emma vad har du för skostorlek?
hakan.hallin 43


"Jag håller på att somna av uttråkning, men att se ner på alla andra reportrar håller mig vaken, och faktumet att min kameraman gnider sig mot Håkans ben"

Johan
Hur kan du se att en viss person tänker beställa en viss drink eller en öl?
hakan.hallin javisst, men inte alla gånger, lite tur måste man ha ibland


"Näe, nu orkar jag inte mer... ReporterMaff ska se på ett riktigt program! Boston Tea Party!"

Frågor om sex

Har ni tänk på att i alla dessa frågelådor, foldrar, kp, ungdomsprogram-som-rör-sex, förekommer det alltid exakt samma frågor.

Det är alltid ett jävla liv om "min penis är ½ cm, är det normalt?" och så kommer ett uttömande svar som sammanfattar vad medellängden är och hur den mättes, samt något pepptalk om att "din penis har inte växt klart förrens du är 21". Sen då om killen var 33 bast så hjälpte det ju inte så mycket.

Men det är exakt samma frågor och exakt samma svar. Varför i hela friden sitter ungarna och skickar in sina frågor till KP eller fråga olle och frågar vad det är för prickar på ollonet? Det måste ju vara bra mycket jobbigare att knacka ihop ett brev med en sån fråga, än att gå in på typ www.rsfu.se, eller googla på typ sexupplysning. Vafan!

Bötning

Såg ett sånt jävla roligt UR-program immorse. Det handlade om den nya flugan bland ungdomar. Att böta. Om någon har sett family guy-avsnittet när dom slickar grodor, jag fick nästan lite sånna vibbar av hela grejen.

Tydligen handlade det om att nån kille går fram till en annan och hotar att slå honom om han inte "bötar" typ 100 spänn. Man hittar på nån sorts fantasi-skuld som offret måste betala. Det hela verkar vara ett rån, fast man har en avbetalningsplan. Så intervjuvade dem massa "fd-bötare", som verkade ha kommit ur träsket och nu satt och förläste framför kameran med en luva för ansiktet. Var ju lite såhär "Aa, jag började med bötning redan när jag var fem... nu har jag tagit mig ur dendär skiten".

Varför hota en kille varje vecka att spöa honom om han inte betalar, istället för att spöa honom och ta hans pengar?! Varför döpa det till något så konstigt?! Bötning, som om det vore en livsstil.. Hobbys? Näe jag och polarna brukar böta och runka bulle.

Ska leta upp skiten... HAHAHA:

http://www.ur.se/Ung/Templates/ProgramInfo.aspx?id=9935&ProductID=147283

Notera: Det roliga är "Böta" inte rånet i början :P

Krasslig igen..

Fan vet inte om det är hästfyllan från i fredags som fortfarande spökar, men jag tror bestämt att jag inte är on the top of my game. Har dendär känslan i munnen man har när man är förkyld, att hela innandömet är skrovligt på något sätt. Inte alls kul! Ska precis börja läsa en ny kurs nu i skolan och då måste jag vara med.

Har inte så mycket kul att skriva, då jag har spenderat lördag och söndag, men att ta igen mig från fredagen. Och idag har jag bara varit ute och gått med Amanda. Hösten skulle vara trevlig om det inte vore för att det är så jävla kallt och kasst väder.. sjuk blir man också. Det påminner mig om att jag ska börja knarka piller nu i tid, innan en förkylning brytit ut.

Förresten, läste i typ metro eller ngt för nån vecka sen att nu är det hemska tider för alla bacillrädda människor (läser man mellan raderna står det "hypokondriker", en låda som jag själv sover i). Man skulle bli sjuk om man gick utanför dörren... ja det är ju jättebra att skriva! Klart som fan jag blir sjuk när jag läser något sånt...


Jag är fortfarande berusad..

Blev en riktig taifylla igår. Innan jag somna hann jag beta av en flaska vin, några drinkar, några shots och en öl... Jag har blåmärken jag inte sett förut, tror seriöst att något har bosatt sig i mitt huvud och slår på min hjärna.

Är i riktigt risigt skick, men det var det värt! Hade skitkul igår. Var hemma hos en kompis i klassen och belägrade hans bar, hans biljardbord och hans stora swimingpool. Nu har jag inte kraft att skriva mer, då varje tangenttryckning är som att gå igenom skärselden för min kropp... hej.

Vuxenpoäng.

Trodde aldrig det skulle hända. Jag valde läsk före öl ikväll. Var och åt middag med morsan och mormor och jag avböjde först vin (eftersom jag ska plugga, vilket jag iofs inte gör nu.. men jag borde..) och när jag blev erbjuden folköl sa jag att jag gärna tog läsk. Det har inte hänt förut! Vilken grej! Kändes lite som "Näe, ska köra bil och jag har druckit så mycket i mina dagar så jag skiter fullständigt i vad jag dricker ikväll". Nu tog jag iofs bussen men det var själva grejen.

I hela mitt liv har jag tänkt "Vem fan tar läsk när man kan dricka öl!?". Men nu så...

USA prioriterar

Såg nyss "Cops" på sexan. Helt plötsligt tar dom upp ett självmordsfall och filmar en kille som hängt sig i ett träd mitt i ett samhälle. Underligt att man visar en riktig, död människa på TV. Har aldrig sett det tror jag. Jo, det jag tänkte komma till med USA, dom censurerar asscracks, eller minsta hud egentligen, speciellt bröst verkar dom ha något emot. Men när det kommer till hängda människor; då går det bra. Säljer död mer än sex!?

Sjukt att sexan visar detta klockan halv 8 en torsdagskväll. Vi i Sverige är iallafall mer vana med bröst och asscracks än en död cracker i ett träd...

Numera en bidragstagare!

Japp japp, idag efter typ en månad fick jag äntligen hem brevet om att jag nu kommer inkassera 900kr mer i månaden - dina pengar som du tjänat ihop på ditt sommarjobb! Sug på den karamellen..

Från och med nu när jag står och blänger som en femårig på en actionman, på något oviktigt och dyrt, och du säger "men fan asså, är det inte en väldigt onödig utgift dedär du?". Jag svarar lite nonchalant att "äh, jag går på bidrag serru, cash is king and sky is the limit". Sen slänger jag upp ponnyn på kassabandet och 100 bärkassar, bara för att "det är bra att ha några extra till soptunnan". Avslutar genom att lägga pinnen som delar av mig och annat löst folk på bandet, sneglar på kunden bakom mig, ler och konstaterar när jag ser hans tunna påse godis att "Jasså, här har vi en vanlig arbetare... trist att se...".

Färjan

Jag ser på färjan av en anledning, och av bara en anledning. Håkan. Klart nominerad till årets mupp. Hans kollegor inom samma bransch är runt 22 år och gör det för att finansiera skolan. Han är typ 35 och finansierar sitt hårvax.

Orkar inte dra upp allt han gör för att förtjäna den ärofulla titeln, utan det räcker med att se ett avsnitt för att förstå. För fem minuter sen när han stog i baren glänste han för kameran med "Ja, jag brukar ju kunna gissa vad en person vill beställa när denne kommer till baren, jag kan se det på dem". I de kommande 5 minutrarna gissade han fel. Han fick ett rätt där på 100 försöket gillt, och jag kan slå vad om att det var uppgjort.



Håkan - ett geni


Håkan om den sjungande Per:
Håkan: "Asså han kan alla låtar! Och han sätter dom så jävla klockrent!"
Intervjukillen: "Man blir nästan lite avundsjuk"
Håkan: "...Nej asså dedär är ju inte riktigt min grej"

Det är öööver nuuuu

Kom hem efter typ 3½ timmes intensivt tentaskrivande. Har sjukt ont i fingrarna och fick skrivkramp efter 10 minuter. Hur som helst är det över, dock inte säker på att jag klarade det så helvetet kanske gör comeback till jul.

Dagens namn är iallafall Sibylla... att döpa sitt barn till en korvkiosk hamnar lätt på listan över världens ondaste handlingar.

Fredag utan känsla

Just nu spenderar jag min början av fredagskvällen med ett glas JP Chenet och programmering. Håller på och snickrar på ett spel som kommer få din mer besatt än Crazy Taxi. Skulle kunna uppdatera er lite hur det går här på bloggen för den som är intresserad. I nuläget är spelet inte så upphetsade, man styr ett rymdskepp med musen och ska akta sig för asteroider som kommer mot dig, ju längre du kommer, ju snabbare kommer asteroiderna (det blir alltså svårare).

Har lite saker kvar att fixa, som typ en highscore (ett måste om man ska bli beroende). Om ni vill skjuta in med några idéer till spelet är det bara att sikta och slaska på avtryckaren.

Här har ni en bild så som det ser ut nu.



Tänkte inte bara nörda och alkoholmissbruka ikväll, tänkte åka in till stan och träffa Johan och Moa som hälsar på över helgen och Stoovs som slutar knega vid 9-rycket.

Anledning till "Fredag utan känsla" är att jag har så mycket tentaplugg i huvudet att jag inte direkt kan slappna av i helgen :P

Jag Älskar blomkol!

Har du sett Hemköps reklam, där några studenter står och lagar mat. Så ska dom helsvenska studenterna lägga i blomkol eller något i maten och då plötsligt dyker en indie upp bakom dem och säger "Jag älskar blomkol!". Han säger bara det i hela filmen, det var hand 1½ sekunders fame.

Hela grejen är sjukt random och jag garvar varje gång!

Nu är det rörigt

Fan jag kommer hela tiden på saker som klingar i mitt huvud med tonen "Ah, det skulle kunna bli ett bra blogginlägg" men innan tonen hunnit dö ut är det en lastbilschaufför som ligger på tutan, en armé som avfyrar sina gevär och carolina gynning som sjunger något som inte kan uppfattas på något annat sätt än ett förjävligt oljud. Tonen försvinner i ett dån och jag har glömt bort vilken tangent jag tryckte på och i vilket hål jag blåste för att framkalla ljudet.

För att översätta det hela till svenska: det är jävligt mycket just nu. Mina idér till blogginlägg glöms bort för mitt huvud måste fyllas av nonsens om hur ett operativsystem fungerar. Kort och gott, 900 engelska sidor på en vecka. Om vi räknar om sidorna i kaffe så landar vi nånstans kring 500 liter.

Jag var precis nere och handlade mjölk för att påbörja denna orgie av kaffedrickande, 1,5 liter kommer inte räcka länge även om jag inte gör latte. Jag dammade av den gamle kaffebryggaren som får skina med sina skillz typ 2 gånger per år (snabbkaffet har tagit över). Oidentifierade ljud kom ur maskinen, ljud som skapade en bild i mitt huvud i form av en tysk man vid namn Hans Üntenstanbe som spände på min oskyldiga kaffebryggare och som i sin tur grät svart guld. Tysken ödelägger ännu ett brilliant blogginlägg.



Arbetsintervju

O yeah! Mitt i allt kaos blev jag igår uppringd av ett företag som ville att jag skulle komma in på en intervju. Dagen innan hade jag droppat en intresseanmälan. Det ska bli intressant, har aldrig varit på en riktig arbetsintervju, vet inte riktigt vad jag ska säga. Man brukar ju ladda upp med grejer att bombardera arbetsgivaren med, typ hur bra man är. Jag kör på ett helt annat spår på torsdag och tänkte improvisera hela skiten. För det är ju ändå den människan de ska ha o göra med i framtiden vid en eventuell anställning.

Sen har jag en rätt taskig syn på mig själv i allmänhet.
"Vad är du bra på?"
"Öhm.. pass"
"Hur skulle du beskriva dig själv?"
"Öh.. jag har en blogg, pass"

Tentan vill ha mig.

Jag har varje termin gått in med mentaliteten att "nu jävlar ska jag börja plugga i tid till tentan", alltså vara fokuserad redan från kursens start. Men nu sitter jag här ännu en gång, boken försöker berätta något för mig men jag vill inte lyssna. Tentamen närmar sig som ett ragg vid bardisken och jag vill absolut inte ha något med ragget att göra.

Inte blir det bättre av att cafeterian är stängd, människorna som normalt står där pluggar precis som jag till tentorna, vilket innebär att jag inte kunde få i mig mitt dagliga kaffe. Allt är skit skit, och jag vill bara att veckan ska vara över och jag kan njuta av ett godkännt i kursen.

Har jag grannar?

Sen jag flyttade in i min lägenhet för snart 8 månader sedan tror jag att jag har sett cirka 4 olika grannar. Och jag bor i en jävla lägenhet. Även om man inte befinner sig i trapphuset allt för lång tid varje dag så tycker jag väl att man iallafall borde skymta en annan människa.

Kan svaret ligga i att alla kör samma Svenssonstil jag kommit på mig själv utöva med jämn mellanrum? Man är på väg ut, men hör att nån annan är i trapphuset och direkt slår man på den passiva sidan och väntar lite lurpassande tryggt innanför sin dörr. Inte förrens man hör att en dörr stängts ordentligr vågar man sig ut, men hela tiden håller man utkik så det är 0% risk att man stöter på någon man tvingas växla artiga fraser med.

Kan ju vara det, eller så är det för att jag gör det jag precis beskrev...


Mitt livs kortaste dag

Vart har min måndag tagit vägen? Började 13:00 idag och hade bara en förläsning, kanske därför jag plötsligt fick en så sne världsbild. Men jag vaknade kanske 9, morgonen tyckte jag bara var nån timme, en timme jag låg och drog mig. Tydligen var det närmare tre timmar och jag sprang ner till tåget. Döda en timme i kollektivtrafiken med musik, en föreläsning på två timmar som jag antecknade febrilt till för att det var den sista innan tentan.

Hem, slå ihjäl, misshandla, dräpa en till timme på tåget. Hem, klockan är över 4 och jag ska jag göra middag. Vart fan är min dag!? Tror det ligger till så att jag har varit ett vandrande jävla lik hela dagen, trött som en långdistanslöpare satt jag och gäspade på tåget så att medtraffikanterna såg mer min gom är mitt ansikte.

Anledningen till de få inläggen

Jo, anledningen till att jag inte sprutar inlägg som jag borde är att jag har tentor på gång. Nästa vecka >.<. Nu låter det som om att jag inte har tid att skriva för att jag sitter och pluggar 24/7, men så är inte läget, men jag är helt vilse i huvudet och vet knappt vad jag heter.

Men när jag ändå sitter här kan jag ju dra lite snabbt om helgen. I fredags köpte jag en låda JP (the one and only), jag och Felix spenderade kvällen med att sippa alk0houl och kolla på youtube. Plötsligt får jag ett infall, väcker Felix (som somnat i soffan) och drar upp till Passione! Sen hem igen efter en drink, möta upp stoovs, hem till mig. Jag spelar festprisse och säger åt stoovs att jag minsann ska supa ner honom!... Det fick han ta hand om själv när jag somnade (märk Somnade, inte däckade..) i soffan i en sittandes ställning. Vaknade upp på lördagen i samma ställning, undrade vafan som hände igårkväll och ringer Felix för att bli uppdaterad.

Sedan på lördagen var jag hos morsan och åt middag för att fira hennes födelsedag, mycket trevligt. Igår gjorde jag inget speciellt tror jag. Degade, det man ska göra en söndag.

Filmer idag O.o

Ace Ventura
Driven
Traffic
Flightplan
Beck - Pensionat Pärlan
Polisskolan 4 - Kvarterspatrullen
Den galne professorn
Exorcisten: Begynnelsen

Detta är bara några av filmerna som går idag! Förresten, anledningen till att man köper TV1000 och c+ är porren. Inget annat, för filmer ser man ju fler av på vanliga kanaler.

18 Anonyma

18 Jane/John Doe går varje tag in på min blogg och läser, det är skitkul men jag får typ en kommentar varannat decennium. Det är ju typ den enda feedbacken jag får, så vore gött om folk började skriva lite fler kommentarer ;D

Ska bloggen handla om något speciellt? Ska man ha mycket frågor? Isåfall borde jag få en del kommentarer nu? Eller? Om det inte är så, hur ska jag göra då? En intressant omröstning varje vecka? Dock är jag alldeles för trasig i huvudet pga den tidiga timmen, och inte alls i form att på något sätt försöka göra något kreativt.

Var iallafall och såg Mamma Mia igår, vi var faktiskt ensamma i salongen! Blev inget köttsligt umgänge, men filmen var bra.


Varför är allt så förvirrande?!

Har två punkter jag vill ta upp på dagordningen. Eller tre, men den kan jag ta under "övrigt", och den punkten räknar jag inte upp för att det är underförstått att man har med en punkt "övrigt".



Punkt #1: Fight Club
Jag känner mig dum när jag ser den. Visst jag fattar att han är personlighetsklyvd, men asså logiken går inte alls ihop. Hur kan han spöa upp sig själv så totalt? Och bli dragen på marken? Det är svårt att dra sig själv i nacken...

Om nån kan förklara hela filmen så skriv gärna ihop en kommentar som reder ut filmhelvete.

Punkt #2: Heroes
Ännu skummare än Fight Club. Hur kan Peter bli skjuten av Claire nu i senaste avsnittet? Han kan hela sig själv. Varför blir han skjuten? Han kan stoppa tiden innan kulan når honom (han har gjort det förut). Varför använder inte folk sina abilities som de borde?! Fan Peter kan vifta med ett finger och människor flyger, ändå så hamnar han i kniviga situationer utan att använda saker och ting! Om jag har förstått det rätt så absorberar Peter andras abilities, ändå i senaste avsnittet måste han laga en jävla klocka för att få Sylers krafter.

Peter är hur jävla super som helst, och ändå kan han åka på spö, what is all that about?!

Punkt #3: Övrigt (typ min dag)
På perrongen i Helenelund går jag förbi en uteliggare, människan luktar som sju svåra år. Så pass att fan blommor vissnade och hundar kolade. Jag tänkte hoppas fan inte han tänker parkera brevid mig på tåget...

Puh, han skulle inte ens med samma tåg, han hade fullt upp med att samla burkar ur papperskorgar (dock diggar jag hans stil, för att inte vara så äcklig så använde han en pinne att rota runt i korgarna med... helt jävla onödigt, men kul att han tänker lite på hygien).

Jag sitter och blir förvirrad av Fight Club i iPoden när tåget kommer in mot Sthlm C, självklart kommer en annan alkoholiserad, illaluktande människa och slår sig ner, bredbent och jävlig brevid mig (detta är ett tillfälle man inte vill ha fönsterplats, på en rad med 2 säten). Han tar upp en kyckling och börjar käka som ett djur, jag var nära att kräkas av lukten: urin, sprit, avförning, intorkad svett, ny svett,  20-årig svett och dessutom en jävla kyckling. Det som räddade mig från att bli grön i ansiktet var att han knäckte en 7,2%ig bira som tog över det mesta av odören.

Sen kom hans luffarpolare några stationer senare och anslöt sig till cirkusen. En ovanligt förnäm a-lagare. Han ville gå iväg en bit på tåget för han "ville öppna en öl", den redan onyktre av dem svarade med "äh, jag har redan öppnat en, det är inget du behöver skämmas över". Den nytillkomne öppnade sin öl på golvet om det skulle sprutat. Min slutsats var att han med golvet var ny i kretsen och inte riktigt fullt så fucked som den andre.

Ikväll ska jag gå och se Mamma Mia med Amanda, vi ska gå i Södertälje... Vi kommer vara helt ensamma på bion, då alla som velat se filmen redan sett den, och om man mot förmodan inte gjort det så går man fan inte och ser den i Södertälje. Alltså kanske vi bedriver otukt i biografen! Härliga tider!

Ett onyktert kylskåp

Det är awesome att ha ett fullt kylskåp i sin ägo. Immorse när jag öppnade den magiska, och numera tyngre, dörren till det kalla utrymmet jag har kommit att kalla "mitt kylskåp", kände jag en mångfald av produkter. Jag kunde välja och vraka bland olika sorters pålägg. Jag lade ner lite extra krut på just frukostmat eftersom frullen har bleknat allt mer och nästan blivit osynlig i mina kretsar.

Igår åt jag typ ett glas vatten och en tandpetare, men idag gott folk: flaggor och trumpeter, viftades och spelades, när jag dukade upp min måltid. Måltiden i fråga bestod av 4 rostade mackor (2 ost, 2 salami), juice med fruktkött och yoghurt med smak av skogsbär. Det var som att smaka på en liten del av en regnbåge. En explosion uppstod bland mina smaklökar, och lökarna förklarade inbördeskrig mot varann för att just den löken skulle få komma åt och behandla tuggan som jag hivade in i munnen med ett leende på läpparna.

Sen drog jag till skolan.

Shoppa mat - 081007

Nu har jag ingen större koll på vad jag har och inte i min kyl. Skulle nästan säga att jag inte hyser intresse för saken i fråga. Men ändå måste en man göra vad en man förväntas göra - föda (inte bring a child to this world, det är för tanter) sin kärring, och därmed fylla på kylen med matiga produkter.

Idag har jag ingen lista på vad jag ska köpa, vet inte alls vad som behövs adderas till hushållets matförråd, så jag tänkte helt enkelt gå på känslan och improvisera fram en full kundvagn. Låta maten komma till mig. Dett känns naturligare på något sätt.

Kanske prova på något new-age-tänk och ställa sig mitt i kyldisken och stäcka ut armarna i väntan på att mat bara kommer komma flygandes mot mig. Det är naturligt det.


Design 2.0! =)

Sådär ja, nya designen kirrad. Eftersom jag är typ färgblind så har jag svårt att urskilja vad som är rosa och vad som är manligt. Om du ser något rosa så ropa till, så kan vi fan inte ha det!

Om bloggen ser konstig ut på din dator kan du ju också hojta till, men jag tycker nog att det borde funka bättre nu.

Ska pilla lite mer på den, typsnittet är jag inte riktigt vän med, men tills vidare får det duga.

Ny bloggdesign på väg!

Eftersom jag sett att min blogg ser förjävlig ut på vissa datorer tänkte jag fixa en ny design. Den design som ni nu ser är gjord i paint, och är inte så upphetsade även om man suttit inne i 10 år och inte fått komma till på ett bra tag.

Då jag är alldeles för slö för att ens orka göra någon design själv så tankar jag en färdig och gör lite småändringar. Insåg rätt snabbt att dessa småändringar kräver photoshop och därför håller jag nu på och köper det... i 63kb/s. Från en butik. Men ett skörövarskepp som logga...

Så det tar en liten stund för transaktionen att bli klar, men sen så ska ni få se på fan.

Schemaändring :/

Jahapp, tydligen hade schemat ändrats en aning sedan jag sist tittade till det och vi började inte alls klockan 8 som jag hade ställt in mig på. Just typiskt när jag var svintrött efter resan och inte alls pepp på att stiga upp klockan 6, göra frulle i mörkret, skita i att göra lunch pga tidsbrist.

Men nu sitter jag här i skolan, knallar in på helt fel föreläsning och blir allmänt förvirrad när föreläsaren undrar om jag tänkte läsa algebra...

Tänkte dessutom igår att jag skulle för säkerhets skull titta efter i schemat för att vara säker på att jag verkligen började 8, jag brukar ju oftast skita i dessa förläsningar, men just idag tänka jag vara ambitiös och attenda på den. MEN schema-sidan är självklart inte uppe, och jag se schemat lika lite som jag kunde se vad jag pysslade med immorse.

Skit skit skit, men jag får väl ta tillfället i akt och börja plugga lite. Har en hel drös med uppgifter...


Uppe före solen

Vaknade till min förskräckelse (eller själva vaknande berodde på den hemska signal från mobilen som väcker mig varje morgon) av att det var kolsvart ute när jag steg upp ur sängen idag. Det hela började med att jag tyckte att det var svårare än vanligt att sömntucket navigera runt i lägenheten, vad fan berodde det på? Var jag full? Var jag så trött, även om jag kände mej relativt utvilad? Nej, det är för att jag inte ser ett skvatt - det är ju mörkt som i döden här inne. Ramlar bort till köket och väcker nästan käringen på kuppen, men kommer fram till fönstret och tar tag i persiennen.

Helvete, fan vad mörkt det är... Det kunde lika gärna varit december, du vet när det är mörkt ute vilken tid man än vaknar. Mörkt när man går till jobbet och fan ännu mörkare när man kommer hem därifrån. Jag får en infall av att sätta på tvn och bänka mig framför julkalendern. Det hela kunde eskalera, vad vet jag. När Amanda vaknar kanske jag är i full färd med att klä granen och när hon frågar vad det är som luktar så svarar jag helt lugnt att jag har lussekatter i ugnen. Och detta utspelar sig halv 8 på morgonen den 6:te oktober. Allt för att det är så jävla mörkt, men jag blir ju för guds skull förvirrad. Ska jag gå och lägga mig igen, ska jag gå upp, ska jag klä granen?

Har nu glömt vad inlägget handlade om, och det är för tidigt för att jag ska ha kraft att läsa igenom det, har inte druckit upp mitt kaffe ännu...

GotlandWeekend

Jag, frugan och hennes föräldrar kom precis hem efter en weekend på gotland. Det har varit trevligt, jag har hängt med på äventyr ut i skogen när Amanda orienterade och sträckläst. Samtidigt som båten började docka nynäshamn så läste jag de sista raderna i boken "Luftslottet som sprängdes", alltså Stieg Larssons sista bok i trilogin om Millenium. Sjukt bra bok, och jag som i regel inte ens läser böcker =)

Är för trött för att skriva något längre inlägg, så jag går och sover nu.

Har btw fått min skepparjacka från HM nu, den e awesome och jag ser riktigt modemetveten ut med den på.

Virusdoktorn välkomnar dig tillbaka till 1995!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/virusdoktorn/article3415772.ab

Bara måste ses! Fruktansvärt roligt.

"Oj, jag tror Leif har fått sig ett tangentbordsvirus - jag kan inte skriva" ... "Ha-Ha - ojdå, sladden satt inte i". Vad i helvete är ett tangentbordsvirus?!

Var bara tvungen att häva ur mig detta. Tack.

Aftonbladet goes graffiti och nyskapande

"Tagga".. vafan är det?
"Tagga" är typ en synonym för dra åt helvete, eller att nån fjortonåring klottrar på en vägg...
Aftonbladet har tydligen börjat "tagga".
Och inte kändes det bättre när deras chefredaktör Jan blir citerad i tidningen "Jag är taggad", vettifan om han menar att nån har sprungit över honom - på väg till helvetet, om en fjortonåring har vandaliserat hans hud eller om han drar årets tråkigaste ordvits. Och mina ordvitsar kan ju vara riktigt på gränsen till "näe-men-nu-är-det-dags-att-tänka-på-refträngen-varpå-hela-sällskapet-går-helt-när-jag-drog-skämtet"-skämt. Hur som helst låter det inte så intelligent.

Idén, som redan finns i andra tidningar, är att om man tycker att en nyhet är superintressant i papperstidningen så kan man ta ett kort med sin mobil på en liten bild, så går mobilens webläsare automatiskt till aftonblandet-sidan som tar upp det akutella ämnet. Är väl ettspacead grej, men känns som om det vore lite billigare att bara skriva ut länken till sidan i artikeln direkt, och man bara skriver några siffror på sin mobil, istället för att man ska ha en photosession klockan 6 på morgonen på ett skumpande tåg på väg till jobbet.

Nu ska mitt nya liv börja...

Har alltså varit så klyftig att jag faktiskt har skurit upp en jättesallad som jag har stående i kylskåpet, så att jag kan äta sallad till varje måltid. Det var något som flög i mig igår, att jag nu skulle styra upp min matsituation. Igår lagade jag faktiskt, nästan för första gången sedan jag flyttade hemifrån, en riktig middag.

Korv, stekt potatis och ägg stog på menyn, och en massa sallad då såklart!

Idag var jag inte lika ambitiös när jag bestämde mig för att koka snabbmakaroner och steka på bacon, men självklart med en massa sallad! Tycker att det är tanken som räknas, och därför visualiserar jag att makaronerna är stuvade och baconet har bytts ut mot grillade fläskfileer. Nu vettifan hur den mixen skulle smaka, men det är som sagt tanken (på att jag la ner mer tid på middagen) som räknas.

Har även tänk att skaffa ett gymkort!

Nu för att ge inlägget lite stil så letade jag upp priserna på gymkortet O.O...

"Träna och simma så mycket du vill från endast 190 kr/mån." - Jaaa, visst. dock får man bara träna/simma så mycket man vill fram tills klockan 15 om man läser det finstilta. Spelar ingen roll att det är billigare med alternativet att man kan träna "hur mkt man vill" fram till kl 15, eftersom dom enda som kan träna dessa tider är arbetslösa och har ändå inte råd att köpa korthelvete. Idioter.

Näe, alternativet för en stekare som mig vore att ta det dyraste, svinigaste kortet som ligger på 3200kr/år. Tjena, jag måste starta en insamling för att kunna träna mina vapen. Vi får se hur det blir med dedär, men sallad äter jag iallafall.