Min blogg handlar mycket om hur pass bakfull jag är...

... och detta inlägg har ingen anledning att inte ta upp det. Känner mig som ett offer för ändlös tortyr av den grymmaste grad. Huvudet var så jävla trasigt när jag i eftermiddags hittade mig själv däckad i soffan och virre någonstans brevid. Poppade alvedon och la mej i sängen för att försöka göra det till en skönare tillvaro. Somnade dirr och vaknar några timmar senare, runt halv 5-snåret, av att alla medlemmar i min familj ringer och bråkar om att dom trodde jag var död eller iaf medvetslös när jag inte svarat i telefonen på hela dagen.

Johan kom förbi, otrevligt obakis, och hojtade om mat. Jag var osäker på om mat skulle hjälpa eller vara nådastöten jag väntat på. Hur det än var så följde jag med, mer eller mindre medveten om min omgivning. Tryckt i mig två dubbel-cheese-och-bacon, en paj och en munk. Kände mig inte lika död, men var ändå ett vrak.

Jag mådde väl inte bättre än jag förtjänade. Sista shotten slungades i runt 6-snåret... Jävligt onödigt kan man tycka såhär med facit i handen och en fet huvudvärk.

Mitt sista have-fun-alone-kort

Bloggen var esset i min rockärm denna kväll... En kväll som började med att jag lite bakfull hängde över en biff (mat) hemma hos morsan. När jag kommit hem kände jag en lättnad över att ha kvalitetstid, me-time. Efter att snabbt ha lite översiktigt kollat internets blyga utbud av porr började jag lite kaxigt med att öppna en folköl i samma sekund som första bladet i nya Moore vändes upp. Fötterna på bordet och nachos inom ett behagligt och tillfredsställande avstånd...

Helvete, sista bladet i tidningen vinkar farväl och jag konstaterar lite skrockande för mig själv att det är en sjuhelvetes bra tidning dedära. Tar några fasta steg runt om i lägenheten, diskar... Tar en dusch... Nu är det snart idétorka. Internet blir en dagmamma och jag missbrukar diverse flash-spel efter lite mållöst surfande.

Men det är nog inte en sådan dum idé att göra have-fun-alone-kort tror jag.. så sitter jag där och virvlar runt i hatten och hoppas att jag inte drar upp typ "skaffa ett liv/jobb", "ta ut soporna" eller "laga mat för 50 pers så du har något att äta det kommande året".

Då att blogga fick bli mitt sista kort kommer antagligen de nästkommande minuterna se ut ungefär.. inte så händelserika. Men enligt en säker källa (henne själv) ska frugan vara på ingång, vilket jag helt klart ser som en vändpunkt för kvällen ;D

Ahaaa, jag hade en blogg...

Se på fan! Inte haft så mycket att skriva i bloggen då jag just nu har påsklov och fördriver dagarna med att.. ja vafan gör jag.. se på OC, nörda, städa, laga och äta mat. MEN! People! Jag och frugan hittade en gammal rubiks kub bland mina flyttlådor. Efter några dagars frustration över den dåliga kopian av orginalet vi lekte med brast det och kubhelvete gick i 54 bitar (var jäkligt spännande dock att se "tekniken bakom det hela"). Youtube och google fick bli en räddning och jag har nu suttit (med en ny, svindyr) med en kub i typ 2½ timme i sträck och svurit lite mer när jag hade en bit kvar att fixa när hela konceptet gick käpprätt åt helvete.

Men visst fan så efter lite knåp sitter jag nu här med en kub, lika färgglad och symetrisk som den var igår när jag tog ut den ur kartongen ;D

Igår kom Felix the chief över och som dom sanna män vi är gjorde vi pannkakor med glass... för att få upp hetero-poängen igen så sköljde vi ner med folköl och en vodka som, faktiskt inte kunde varit annat än rent urin. Felix hade ju trots allt köpt vodkan i thailand, men vafan har dom varken smak- eller luktsinne där?!

Tydligen är jag sällskapssjuk

Jag har en sjukdom. Symptomen är tydliga. Den virriga blicken, den spända nacken och den okontrollerade svetten. När jag bodde hemma med morsan så hade jag ju övervåningen för mig själv och träffade morsan dom gånger då det vankades mat. Allt rullade ju på, det var skönt att vara ensam hemma ibland. Hade inga som helst problem att komma på saker att göra.

Nu när min älskling inte är här så sitter jag som om jag var fysiskt challenged, vrider på huvudet som om jag var paranoid i jakten på att hitta något att sysselsätta mig med. Det är rätt trist att vara helt värdelös på att underhålla sig själv ^^

Visst att jag kan städa, plugga, diska och allt sånt. Men det känns så jävla tråkigt att göra själv. Titta på tv eller spela dator är typ uteslutet för jag blir sjukt rastlös. Någon direkt lösning på problemet vettifan om jag kan komma på, men det finns ju självklart lite idéer; vattengympa, gå med i scouterna, syjuntor, eller sånt party där man diskuterar plastförvaring. Kanske ska jag börja träna? Då gymmet är lite dyrt för mig tänkte jag rulla på svettbandet, trycka på den stora play-knappen och se på tränings-videor, lyfta skrot och dricka proteindrycker.

Tror jag har brytit röven

För några veckor sedan när jag hade min senaste martial arts-fylla och åkte på däng av polarn så hade jag ont i röven några dagar efteråt... Inget hände, ni kan vara lugna.. men tror jag har en spricka i svanskotan. Måste hänt ungefär samtidigt som jag blev nedkastad på asfalten och en nådastöt riktades mot mig likt en wrestling-match.

Jag har seriöst fortfarande ont! Måste nog gå och kolla upp dedär någon dag nu...

Ska inte förstöra min måndag

Måndag morgon, sovit dåligt, måste upp klockan 6, tittar ut och ser att det snöat. Man vill ju kastsa in handduken, men detta ska inte få förstöra min måndag eftersom frugan kommer hem idag och jag e sjukt pepp!

God morgon osv... ska fortsätta med min frukost ;)

Mer saker som gjorde att jag ville att det skulle vara min sista dag i livet:
- Fullt på tåget, fick stå hela vägen
- Skolan 08:00-17:00
- Kommit på hur mycket jag kommer att faila i i skolan
- Glömt matlåda
- Känner mej förkyld

Det var nog allt! ;D

Nyinflyttad! XD

Nu har jag börjat komma iordning! Köpt grejer för 14000:- på två dagar, är grym på att spendera! Just nu sitter jag exempelvis och våldsför mig på Fredrik (datorbordet). Impulsköpen var galna när jag strutta omkring på IKEA, martiniglas och påsförslutare flög som heroes-karaktärer och allt man ser under 50 spänn känns gratis om man relaterar till min soffa som totallt gick på 5000:-.

Första dagen kändes lite wierd eftersom alla möbler jag hade var en säng (ny och mjuk ;)), en fotölj och ett matbord. Drog ner persiennerna och provade på hur det var att bo helt solo; knallade omkring nude efter en dusch med ett glas rödvin och såg väl ut som någonting mittemellan en svensson och en nakendansare. Gick och la mig rätt tidigt (hade ju inget att göra), sov lite halvbra och upp nästa morgon för att åka o spendera mer cash på IKEA.

Jag börjar oroa mig lite för min utbildning. Vettifan vart jag ska få tid att plugga. Att bo tar fan tid! Har varit i full gång i tre dagar nu. Jag fördriver tiden med att duscha, dammsuga och städa, diska, äta, plocka. Det är inte så tråkigt som det låter XD

Igår kom lite peeps hit för att kolla på lyan, det dracks vin och öl och efter 3 glas vin tyckte jag att jag var förvånadsvärt nykter... men denna morgon menade på annat. Varit zombie hela dagen och insett att mitt medicinskåp saknade ipren! Har även handlat idag! Tops och margarin!

Har även beställt internet nu, och har något temporärt-tekniskt-mumbo-jumbo nu tills det kommer.

Har länge lovat bilder på stället, men självklart är nu kamera-kabeln nerpackad i någon låda... Men igår tog nån av människorna som var här och våldsgästade lite bilder som jag kan tjuva så bort dom laddas upp på bilddagboken.