Mitt shizzle

Idag kom mitt shizzle! Är smått överlycklig, har spenderat hela dagen åt att koppla in, skruva på saker, dra saker fram och tillbaka, inspektera och allmänt varit all over the place. Då jag inte har pysslat med det sistnämnda har jag varit hos tandläkaren, vilket jag knappt kommer ihåg för att jag var så jävla trött (efteråt gick jag hem och sov 5 timmar till).

Skit i tandläkaren, back to the shizzle. Det är alltså sakerna från tyskland som jag tidigare skrev om i bloggen som har kommit. För att se på allt det vackra kan ni ju kika på min bilddagbok.

Dock är det fortfarande ett svart moln som bara förstör min, annars jävla bra, dag. Ljudet är cp! Men bara ibland, vilket också är cp. Helt utan förvarning så kan det sätta igång och bara låta cp... Typ en störning som förstör allt i sin väg... så detta måste jag ju sitta och mecka med i några dagar kanske. Det är även ett orolighetsmoment inför festen på folkets hus. Om jag inte får fart på ljudet så är ju en fest där musik är huvudattraktion ganska uteslutet, så det är ju lite blåsväder där.. eller stormvarning.

image1

Jul, folköl och paradis!

Efter en kväll hos Jahnii aka the christmas-kirrer, med julmust, öl och i viss mån popcorn, sitter jag nu här och välkomnar julen med en iskall folköl och en paradis-ask helt för mig själv.

Jag har julhandlat idag... lite för sent kanske, men fick det ändå gjort. Nu återstår bara en stora utmaningen att packa in dom i lite julpapper. Att läska in julklappar eller presenter är inte mina starka sida då mina skills är typ non-exsisting. Har faktiskt övervägt att bara räcka över påsen så är det problemet ur världen.

Igår fick jag även min första julklapp ;D En kamera, så nu ska jag bara komma ihåg att ta med dej när det är något stå-hej i krokarna. Jag gillar julklappar... Hoppas verkligen på ett guitar hero 3 kan jag avslöja, Frets on Fire e så nedrans svårt, F5-knappen sitter typ 10 mil ifrån alla andra.

Nä men fan jag ska inte sitta här och snacka skit här på JULAFTON (vilket klockan faktiskt har blivit, såhär i skrivandets stund). Ville bara önska alla en grym jul och så.. lär ju skriva en innehållsrik blogg om partyt på pizzerian på julaftonskvällen där. Något disig kanske, but still; innehållsrik och skriven helhjärtat som alltid.

God jul och gott nytt år
//Bandspels-Schötare DJmaFF

Granhelvete kan fan stå själv

Varje fredag är det samma sak, jag och spriten har en tävling (vad den går ut på vet jag inte) men spriten vinner varje gång... helt obesegrad. Förloraren (jag) får sitta här dagen efter med huvudvärk och jag vet inte.. typ alla mina lemmar vibrerar som om jag stog på en torktumlare.

Och inte fan i helvete blir det bättre av att man vaknar av att morsan står och gormar om nån jävla julgran. Efter att jag orienterat mig lite och kommit fram till att jag lyckades ta mig hem igår och gratulerar mig själv därefter med två tummar upp, hör jag att hon klagar på att julgranen inte står rakt. Hon vill ha hjälp av julgransexperten_07 DjmaFF... Nu har han dock lite problem att stå rakt själv, så jag blundar och hoppas på att hon ska tro att jag sover.

Av nån dum anledning så ger hon sig inte, och när jag väl ramlar ner för trappan, dragandes på en morgonrock så klagar hon istället på hur jag ser ut i håret, "fan klipp dig, jag tycker inte att det ser vårdat ut".......... Ungefär här ville jag, om jag inte vore sjukt hungover, spöa henne. VAFAN KÄRRKING JAG ÄR BAKFULL OCH HAR SOVIT I ETT DYGN! Men det sa jag aldrig, mummlade något om att "mmm, shit happends", fixade julgranen, gjorde mig lite fyllefrulle och ramlade upp för trappan ungefär lika graciöst som jag kommit ner.

Jullov! Och tyskar är sega

Wohoo, jullov! Så jävla gött det ska bli då! Tyvärr kommer jag antagligen behöva plugga mer nu på lovet än vad jag gjort under hela terminen... Har nämligen en tenta, första dagen i skolan! Digital design kan ju låta jävligt roligt men det är ungefär lika underhållande som att titta när målarfärg torkar (tyvärr aldrig gjort, men har hört att det ska vara är dötrist).

Men det är ju ändå lite så att man längtar till jul, för det är ju så god mat (eller så är det bara jag som försöka intala mig att det är gott för att det är tradition...). Prinskorvar.. nä helvete det smakar ju skit, köttbullar går väl an, men det är det ända jag kan laga i köket, så jag äter det typ.. alltid. Vad finns det mer på ett julbord? Skinka! Skinkan är det det bästa med julen skulle jag tro. Jag är nog inte så mycket för julmat, eller julen överhuvud taget, men är ändå lite sugen på julbord, eftersom förra julen bestod mitt julbord av McDrive med syrran...

På tal om prinskorvar, idag lyckades min banköverförning till tyskland äntligen funka! Eller funka kanske den gjort hela tiden, men den kom fram nu iallafall. Mycket tillfredsställande, då jag precis innan e-mailet kom satt jag och valde vilken kniv jag skulle snitta upp pulsådern med. Det typ fyra dagar typ, och jag börjde tro att jag skickat 5400:- fel, rätt ut i SAJBERSPEJS! Fatta ångest...

Och med det sagt så kan vem som helst räkna ut att jag är fattig som en avdankad uteliggare. 7 pengar är vad som finns på mitt kort, och alla som är vana med att jag alltid visar cash flow; In your face! Jag är fett fattig och lika gangsta som er andra.

Men för att återgå till julen så ska vi ju fira jul på pizzan (eller vi ska dit och supa ner oss iallafall på kvällen), detta är ju helt sjukt random... Sitta på en pizzeria på julafton och dricka öl, som vi gör, inte bara på helgerna, utan även vissa vardagar nu för tiden. För att höja stämmningen hoppas jag på julsång, glögg och nakna babes!

Fullt ös och vinnarn ser ut såhär:

image6

Ta ett skämt, Sverige

Jag e inte killen som läser överdrivet mycket tidningar på vägen till skolan, sitter mest i min egna värld som ligger nånstans mellan sova och hög musik. Idag sneglade jag (diskret som vanligt) på en tidning som nån annan satt och läste (detta är praktiskt då man slipper hålla i tidningen själv, Punkt SE väger bly, och då är jag jäkligt stark).

image5
3 .se gånger 1000kg = 3 ton tidningar!!

"Tyckte du att babbens skämt var för grovt?" var dagens fråga-randoms-på-stan-fråga, den kolumnen som brukar vara på sista sidan i tidningen typ.. tror jag.
Vad folk svarat såg jag tyvärr aldrig då slusken som var min tidningshållare for the day hade hela handen över kalaset, som om han ägde skiten.

Hon hade tydligen dragit något skönt joke om nån bonde tror jag (han som vill ha en fru skulle jag tro) och sagt något i stil med "man skulle ju vilja veta vad han har haft sex med". För att analysera skämtet här lite på en ganska ytlig nivå verkar det faktiskt röra sig om ja, just det... Tidelag (som ni som är intresserade av att prova på kan läsa mer om på wikipedia).

Tidelag är alltså att ha sex med djur, eller i folkmun; djursex. Människan i fråga var alltså en bonde. Bönder pysslar med djur och frön och grejer. Kul skämt kanske, har inte sett det men det hör inte hit!
Jag håller helt med Magnus Betnér i ett av hans stå-upp-nummer på Stockholm Live, där han menade på att folk blir som galna när en komiker har sagt något som är "över gränsen". Usch fan gå hem asså...

Mediernas reaktion är ju överdriven, palla ens nämna det! För att ställa hennes totally-over-the-line-outrageous-fucked-up skämt i perspektiv på grovhet kan vi ta och lyssna på Dubbel Trubbel's (nu inte lika up-to-date) EP. Varenda låt på den plattan handlar på något sätt om att ha sex med minderåriga (nu används något grövre termer i texterna), någon inom familjen/släkten eller diverse kändis-påhopp. Nu kanske man inte kan jämnföra en känd, respekterad svensk komiker med ett underjords-hiphop-band, men jag ville ändå poängtera!

Det jag ville komma till var att när man lyssnar på deras musik så förstår man att det är ett skämt och att dom verkligen inte har gjort eller vill göra, allt det dom säger. Det är precis vad The Babb gjorde, skämtade. Motsatsen till skämt är nog allvar skulle jag säga... så varför ta det på allvar och bli upprörd när det är motsatsen?!

The day to pusta ut

Jojo, det har varit helg. Det har min kropp verkligen fått känna på hur det är nu... Den onda cirkeln måste ju börjat då i torsdags med lite oskyldigt lussekrök, detta eskalerade ju något längre fram på kvällen. Och precis som alkohol brukar göra, så resulterade mitt oansvariga drickande med att jag var bakfull på fredagen.

Jag vet inte vad det är som har gjort mina bakfyllor till extra irriterande samtidigt pushar mig mot min självförstörning. Vad hände med alla dessa speciella mornar när man mådde skit, gick och spydde, käkar onödigt mycket mat och spyr igen? Nu för tiden är jag bara i en gråzon en hel dag, och jag kan dessutom nästan må bra på morgonen och sedan på kvällen smyger bakfyllan på, och gårdagen gör sig påmind. Så fredags-kröket var ju för att försöka återställa min berusning så man slipper de klassiska symptomen så som svettningar, okontrollerade skakningar och det som jag skulle vilja kalla "zombieness".

Igår försökte jag så gott det gick, att tagga till, men medans jag försökte övertala min kropp att vi skulle ha roligt den och jag, sa den bara nej och tittade åt ett annat håll. Jag svarade med att än en kväll fysisk bryta ner den med rusdrycker åt alla håll.

För att sammanfatta skiten har jag nog varit mer bakfull än full...
så jävla ovärt =D

351983-4

Jag har beställt dem!

Wiie, så lycklig jag känner mig. Idag har jag nämligen tagit mig i kragen och beställt The Shizzle to The Dizzle, My Rizzle:

Vestax VCI-100 Midi controller
351983-2

ESI U46 SE
351983-3



Vestaxen är alltså en midi kontroll, som man kopplar ihop med sin dator och ett externt ljudkort (ESI U46). Sedan skickar midi kontrollen typ signaler eller liknande (är inte så insatt) till datorn och då styr ett program... äh skit samma, jag skulle inte bry mig ens om jag vore intresserad. Det var väl typ det... blir inte så mycket roligare än så.

Kalaset går på 5400kr från tredje riket... med andra ord kan alla ni som jag bara är ytligt bekant med räkna med att det inte blir någon julklapp från mig i år.

Haha, ljudkortet... frågade runt på ett forum om den här anordningen, fick 1 svar och han sa att jag skulle beställa ett annat ljudkort än det jag först tänkt på. Jag bara rakt på, tyckte att han verkade kunna sina prylar, bytte ut ljudkorten.. Nu efter att jag kastat iväg en order så kanske jag ska kolla upp kortet lite.. det gick väldans fort där ett tag. Men han var en stark ledare och säkert en alfahanne i sin stadsdel som pekade med hela handen, vad ska man göra i ett sådant läge? Klart man lyssnar vad han har att säga.

Så snart min julklapp (JD Citat; "From me to me") anländer förhoppningsvis inte allt för misshandlad efter joy-riden, ska jag stå dag och natt och spela på scheiisen (skiten). Sedan den 12 Januari så blir det förhoppningsvis fest på folkets hus... Det innebär att jag har mindre än en månad på mig att bli världsbäst.. Så jävla rätt på något sätt..

Pubtorsdag!

I min skola har vi då en pub på torsdagar. Priserna är helt flippade och man får en carlsberg export för 18 spänn. Vi drog in ett gäng igår kväll för att det var lucia och då var det glögg och lussebullar på menyn.. Jag hade verkligen tänkt mig en soft kväll med glögg och julstämmning. Kanske skulle ta en öl för att sjunka ner i det sköna stadiet; salongsberusad. Dessutom skulle jag plugga när jag kom hem och sedan på morgonen (alltså nu... ni ser vad som hänt..) redovisa.

Nu vill jag att ni ser framför er en familj som sitter o kramas i en soffa... alla är sitter och ler som fån, dricker lite glögg och ungarna pillar på klapparna under granen. I bakgrunden kan man tydligt urskilja en klassisk, lugn julsång som spelas på radion.. Tänk dig nu att vi klipper här, vi klipper istället in min "jul-mys-kväll", och för att bättre beskriva stämmningen så byts även musiken ut till typ slipknot (var det hårdaste jag kunde komma på) och filmen visar diverse knepiga, stressiga kameravinklar på när jag sitter och häver öl i 200km/h!

Fy fan... flaskor och ölkannor bara avverkades som.. shit är för bakis för liknelser... skit samma, vi drack mycket, jag blev sjukt full. Har svaga minnen av att vi åker hem... vettifan om jag gick och la mig eller om jag däckade i en buske och nån trevlig person bar hem mig.. Men som väntat så ringde morsan och drog upp mig klockan 7, jag stapplade runt i lokalen och hade svårigheter att finna dendär praktiska balansen man brukar försöka ha koll på när man gör dedär.. va heter det.. går.

För att försöka lära känna min nya kropp, som verkade helt obekant (kunde inte kontrollera ett skit av den), gick jag några varv i rummet och försökte känna efter hur full jag var. Ringde my classmate och förklara att jag var full och inte kunde komma, sen gick jag in och tokdäcka i min säng... det var awesome!

Så nu vet jag inte, ska man sluta supa på torsdagar så man kan redovisa sitt skolarbete på fredagar. ELLER ska man sluta skolan, på så sätt slipper man gå upp klockan 7 när man är bakis, alternativt fortfarande full.

Gud så viktigt det är!

Okej people, serious nu. Detta är by far, det viktigaste du någonsin kommer att läsa. Alltså det kan lätt jämnföras med presidentvalet i Gambia (ligger i Afrika, det har jag faktiskt gOOglat!). Eller tänk såhär.. du står mellan valet att rädda mänskligheten från en säker undergång eller ta den där gorby-pirogen till lunch, även om du vet att du kommer att gå upp i vikt, mycket viktigt. Det är alltså viktigare än ett mycket viktigt val, riktigt viktigt.

För det här är på riktigt riktigt viktigt, och jag lägger stor vikt vid detta. Jag, er vän i alla väder, håller på att bli sjuk! Du tänker kanske "Nej, vafan.. du är ju min stålman, du kan väl inte bli sjuk?". Men tänk för att jag kan det.. rätt ofta till och med.. så ofta att om jag fått en droppe vatten varje gång jag blivit förkyld så hade jag antagligen kunnat tjäna stora pengar på att sälja vatten till diverse U-länder så som Togo eller Burundi (vet inte om de är u-länder, men har aldrig hört talas om dem så jag antar att det är något sorts undernärt land.. dessa ligger också i Afrika och är därför fattiga).

Nu, nog om länder med lite pengar och där barn svälter, tillbaka till mig, tillbaka till det riktigt viktiga. Jag känner alltså en irritation i halsen som skulle kunna vara allt från en hemsk jävla förkylning till ebola eller cancer. Då jag antagligen är kommunens störta hypokondriker så sitter jag här och väger mellan att gå ut och parta som det inte fanns någon morgondag (skulle förövrigt bli ett riktigt "fuck you future Maff" imorgon när jag vaknar, eller rättare sagt, "damn you past time Maff", när jag ligger där och gråter i smärtor och har feber) eller så stannar man hemma som en annan röv och slickar på tv'n hela kvällen.

Hur det än blir så är det är detta viktiga meddelande av yttersta vikt, då jag tänkte ha lov efter nästa vecka.. ett härligt jullov som absolut inte ska få krossas i bitar av en satans förkylning. Fan vad jag hatar att vara förkyld... fan, fan, fan, och jävlar.

Söker efter ord...

Nu vet jag inte ens hur jag ska börja... Jag har idétorka på vad jag ska fylla bloggen med så det får väl idag bli någon halvtaskig summering av helgen eller något.

Fredawg
Här var förväntningarna högre än Pete Dorothy på turné, det viskades om en visit Hard Rock Café. Jag drömmde mig bort och såg framför mig kvinnor i högar med skumpa sprutande som Peter North. Utan förvarning snappas jag ur min dagdröm och finner mig stående i baren på harry's med 5 svettiga hårdrockare som står och gormar åt mig. Beställer väl snabbt en öl och drar mig tillbaka mot ett hörn i rummet, kurar ihop i en trygg fosterställning och tittar fördärvat på alla skumma typer som stryker omkring i lokalen. Det var en salig blandning av människor och, såvida det inte var min hjärna som spelade mig ett spratt, så tyckte jag mig se några emo's också! God damnit, jag tror till o med att jag lyckades supa en sån häxa snygg... har ett svagt minne av att jag kommer i full fart och krashlandar i vår soffa (dock fullt upprätt sittande) och med en blick som säger "Heeeeey Baaaaby!" till dom 2 spökena som sitter framför mig... Dom gick kort därefter.

Nä, jag satsade istället mina slantar på dom två mycket söta flickorna som bara gleed omkring och spred nytvättad och fräsch glädje och kärlek runt om i lokalen. Jägermeistern flöt som vatten (det var alltså det dom gick runt och sålde), men kände mig dock grundlurad när jag tyckte att vi hade klickat på ett fint sätt och dom helt klart ville ha mig med i en trekant av The Cool Kind, men att virre kände sig lika välkommen som jag in i deras härliga värld. Skanks.. att sälja på sitt utseende! Tvi... Jag ska bli modell...

Sen gick vi väl mest bara därifrån och strosa omkring i stan som zombier. Eftersom temperaturen började närma sig -100° bestämde vi oss för att dra hem. Väl hemma tar jag och virre och fortsätter på temat jäger, korkar upp och signar ut.

Lördawg
Något bakfull, men det är en klassisk smyg-bakfylla-som-inte-visar-sig-förrens-man-ska-gå-ut-på-kvällen, så jag är lite otaggad redan när jag surfar ner till pizzerian. Väl nere äter jag, dricker öl och begrunda mitt liv med ett sällskap som går av för hackor, virre.

En helkväll med chips, dipp och scrubs låter som en helt sjukt underbar idé, det fick jägerflickorna från gårdagen att blekna i underbarhet jämnfört med detta. Efter att vi suttit och svullat en hel del och säkerligen gått upp några hekton så kommer crille förbi och röjjer med några pilzz. Man dricker och har trevligt och tittar på en actionladdad film. Några kjoltyg fyllde år, så vi ansåg oss själva vara övergivna denna kväll pga alla tjejmiddagar osv, men runt 9-snåret ringer folk och vi drar hem till moa. PARTY! Men ingen har pilzz... what to do, what to do? Nu kanske du trodde att jag skulle ha ett svar här på what to do... men den frågan besvarades inte något vidare. Kedjerökning och diverse fantasilösa lekar fick bli kvällens aktiviterer...



Skit samma, nu är det första advent och så.
Go get your julkalendrar och öppna lucka nummer två.