Äntligen ett jävla lov

Nu har jag krigat i en fabrik hela sommaren... Har det varit sol? Fan vet jag, har inte några fönster där jag jobbar. Om det nu har varit en sommar så har jag i alla fall missat den totalt. Imorgon tänker jag gå på semester/lov. På något sätt måste jag ta in allt jag missat, och det vill säga massa liter öl. Synonym med massa liter öl är ju som bekant en finlandskryssning! Så nu ska jag hitta ett offer att röva med mig...

"All my friends are dead"

Alla jag nånsin haft någon sorts social kontakt med är som bortblåsta. De är förhoppningsvis inte döda då, men det är typ lika stor chans att jackson skulle svara på sin mobiltelefon när jag ringer (+ att jag gissar hans nummer) som att en av mina kontakter i listan skulle få för sig att svara...

Om de inte är bortresta (känn er träffade - 91% av bekantskapskretsen) har de bög-hetero-hemmakväll eller är allmänt M.I.A.

Hela den här cirkusen resulterar i att min fredagskväll är totally ruined... Visst att dricka vin med sig själv och smyggråta med sina ben under hakan till följd av ett s.k "starkt moment", i en amerikansk highschool-serie inte är helt fel, men jag hade högre förhoppningar på veckoslutet.

Eftersom till och med min kvinna har bestämt sig för att ansluta sig till gänget människor som har som mål att låta mig vara helt jävla solo ikväll, så bloggar jag nu! Fast det är ju underförstått..

Vet inte vad det här ska resultera i, på senaste tiden har jag fått pungsparkar i huvudet av blogg-idéer. Nästan känt att twitter skulle kunna varit min grej, men med tanke på att jag nu har skrivit... öhm, bra många fler än 140 (är det va?) tecken utan något egentligt innehåll, så vet jag inte riktigt hur det skulle rulla om jag försökte få in något meningsfullt på max 140.

Men efter att varit helt slut som artist så kanske jag börja skriva lite, göra min comeback!