Vem är lycklig?

Har spenderat en hel kväll och diskuterat med Chriss. Vem är egentligen lycklig? Vad fan är lycka? Är man nån gång lycklig? På en mer långsiktig nivå än alltså en helskön utekväll.

Livet går ut på att jobba, man pluggar för att jobba, sen går man och kolar.Om man inte älskar sitt jobb, tycker istället att det funkar/är ett helvete. Då går man fem dagar av sju varje vecka och tycker att livet funkar, alternativt är ett helvete. I runda slängar är det fem sjundedelar av sitt liv som är mediokert.

Som samhället ser ut idag skapar en helt klart majoritet av befolkningen någon typ av tjänst eller produkt (aka man jobbar). Man gör det för andra personer, som i sin tur gör exakt samma sak. Man måste göra det för att kunna överleva (eller i allafall ha tak över huvudet och mat på bordet).

Vad ska man göra för att leva lyckligt? Fly från verkligheten, dra och uppleva saker. Men det måste också ta slut någon gång. Vi kom inte fram till något annat än att man är lycklig åldrarna 0-12 typ, förutsatt att man har en bra uppväxt. Att vara nykär är också bland det bästa. Efter 12 går det fan utför, alltid är det något som hänger över en. Obesvarad kärlek, relationer i allmänhet, otrygghet och andra problem.

Om vi tar en medelsvensson. Gift och barn.
Saxat från aftonbladet:
"I Aftonbladets undersökning uppger 55 procent av kvinnorna och 53 procent av männen att de varit otrogna."
Det är alltså en grej att oroa sig över.
"Under år 2007 anmäldes 82 300 misshandelsbrott i Sverige."
Där har vi ångesten när ungarna börjar ränna ute på kvällarna.
Sen ska man någonstans här fokusera på sin karriär som har blivit så viktigt för alla.

Jag måste låta så fruktansvärt pessimistisk, men tyvärr så utvecklades vår diskussion. Med detta menar jag inte att ingen är lycklig, att livet är skit eller något, men ändå något som är värt att tänka på.

Kanske finns det ingen som lever helt lyckligt, har jag väldigt svårt att tro. Det kanske inte går att leva ett helt lyckligt liv, ännu mindre chans skulle jag tro. Kanske lycka kommer i små doser och på kort sikt, man får väl försöka ta de doserna så ofta som möjligt.

Jag tittar bakåt och ser Amanda sträcka på sig i soffan och somna om igen, det är min dos lycka, en dos så pass stor att jag kan leva på ruset ett bra tag.


Två djupt grubblande män

Lou!

Anledningen till att jag inte har skrivit blogg är för att jag är helt inne i Guitar Hero igen. Jag har gjort comeback, och nu sitter jag och krigar med sista låten (boss battlet) på Hard. Han skall dräpas och jag återkommer när uppdraget är slutfört!

Målet:

Idéspruta med kort minne

Har du någonsin suttit och gjort någonting när du plötsligt får en sån jäävla bra idé? Alltså typ en idé som du är så sugen på att genomföra och allt kommer att bli så bra så fort du gjort det?! Dock glömmer du din snilleblixt lika snabbt som den kommit och du spenderar dagar med att försöka komma på vad det var du kom på.

Lite som att inte komma på "vad den där jävla filmen hette" etc. Det händer mig allt för ofta, lovar att jag skulle vara rikast och lyckligast i hela världen om jag bara skulle komma ihåg alla bra grejer jag kommit på! Fan också, istället sitter jag här och kliar mig i huvudet och hoppas att idén inte var allt för bra. Skit. Går och lägger mig.

Overall och beef!

Fan va kasst jag mår; deprimerad av det gråa vädret som har slukat min tillvaro, känner mig sjuk och febrig så jag poppar piller. Kanske borde justera mina frukostvanor en aning.. Hemma blir det typ 2 mackor och te. I skolan nån timme senare slaskar jag till med en öl och jäger. Andra dagen i rad det händer, måste komma ihåg att inte göra det till en vana tror jag.

Aaaanywho, efter att vi spelat schack idag med nollan som pjäser tog vi med nollan till stan för att gå på stadsvandring. Vi stannade vid olika stationer och gjorde lite wierd saker där. Men det jag försöker komma till med denna röda tråd jag så noggrant försökt lägga i detta stycke, var overallen. Jag har ju då knatat runt i vår huvudstad i en röd overall med tygmärken hela dagen. Man får en del olika reaktioner av olika folk. Tanter ser lite skeptiskt på mig, undrar vad det är för jävla cirkus på två ben det är som just höll på att krocka med hennes hund. Barn tror man är en clown och drar då sin respektive mamma i armen och frågar om denne får klappa mig (om man nu klappar clowner, vad vet jag, själv vill jag inte ha något med clowner att göra). Sen har vi fjortisar och annat löst folk.

Idag stog vi ute och lekte med nollorna utanför skolan, det står ett gäng (dom verkade se sig som typ Crips/Bloods, så jag kallar dem ett gäng) töntar, dom går på nått jävla dagis i närheten av KTH. Högstadie kanske det är, hur som helst, typ 99% av dem kan knappt svenska. Verkar som om dom då tycker att det är lika bra att gå all-the-way och låta som om dom kan bust-a-cap-in-anyones-ass-anytime-now. Typ samma procentandel ser man varje gång dom har rast stå bakom skolan, tjuvröka och skriva deras "@PA"-taggar på väggen.

Alltså, vi står där och gör vår grej, dom står en halvmeter därifrån och garvar åt oss. Fattar ungjävlarna inte att dom är 10 år yngre än medelåldern på folket dom garvade åt, samt att dem alla såg ut att vara mer undernära än mig? Till och med när man sa åt dem att det säkert var fruktstund på dagis och dom kunde ta med sig sina brudar som såg ut som kollegor till Julias karaktär i pretty woman, fattade dem trögt. Vet inte om det är jag som inte haft och göra med kaxiga högstadieelever på länge och jag har gått och blivit gammal, eller om det hela eskalerat...

Nollning Dag 1

Tur att det inte är jag som nollas i år! Hah! Idag har jag suttit och garvat åt alla nya elever i skolan, något onyker efter att jag och Dennis slängde i oss en Öl & Jäger på rätt tom mage (se min frulle). Det fick jag sen äta upp när jag blev beordrad att leda en hel drös av nollor till Kista galleria ;D

Det har varit kul, ätit gratis bullar, gratis sån-juice-med-bara-frukt-juice, tagit massa kondomer för att det ge illusionen om att jag får ligga på hålet alot (jo då älskling, jag klagar inte). Sen mest gått runt och bossat folk som är 3-6 år äldre än mig själv. Overallen och tröjan ger stor respekt! Nu ska jag ner och fika, mitt alkoholsug försvann i takt med att jag blev nykter immorse men tar nya tag immoron.

Dagens Frulle

Dagens Frulle: Java och knäckemackor med kaviar.

Jättetråkig, jag vet. Det var därför jag pimpade min breakfast genom att bygga ett hus as Faluruten!


Fadder-Maffie

Nollningen pågår för fullt nu i skolan! Kommer ihåg förra året (trots desperata försök att förtränga) hur jag fick gå runt på ett typ av torg, sjunga världens lameaste sång medans jag hade händerna på ryggen och två rosa, viftandes bollar på huvudet. I år är jag inte längre den killen! I år ska jag stå och titta på hur nollorna får göra liknande saker, idag tror jag bestämt att man ska spela schack med förståårselever som pjäser.

För att se jävla bra ut har jag jobbat lite på min overall... eller jag jobbade ½ märke och Amanda gjorde resten typ. Den är inte klar men på god väg.


Det ser ju för djäveligt ut!

Upptäckte precis när jag satt på en annan dator än min egen att bloggen ser ut som en påse slitna skidskor. Hela grejen med min bild på höger sida existerar ju inte ens! Skulle tro att problemet ligger i världens sämsta internet browser; Internet Explorer. För att styra upp det här hoppas jag att alla följer länken och gör vad nöden kräver, laddar ner Firefox! Där ser min blogg ut som den ska.

Tyvärr kunde jag inte ladda upp en bild på min frukost immorse, kameran var trött efter gårdagens partaj och ligger nu och vilar upp sig. På tal om att vila upp sig, jag var ute och sprang med Amanda idag, fan det jobbigaste jag gjort. Kände mig som Tom Hanks i Forrest Gump (det var jävlar i mig andra gången jag refererar till den mannen på kort tid...). Så nu tänkte jag ta igen mig med en grym middag som Amanda håller på med, det blir grillat ikväll!

Igår var det fest igen

Igår var jag självklart bakis efter spelningen jag var på med Stoovs. Hade lovat att ta det lugnt och inte dricka allt för mycket, men där jag stog ändå mitt i stan, långt efter mörkrets intrång, och svammlade på engelska fram "great show man" till artiserna. Dagen efter (igår alltså) tyckte jag att det var inget snack om saken - Jag och stoovs hade jobbat hårt igår och förtjänade nu lite quality time med en soffa. Varpå han då kommer hem till mej, och vi ser Knocked up, sista scenen var det mest random jag varit med om.

Sen hade min klasskompis från högstadiet fyllt 20 i typ förrgår. Hon hade hyrt en lokal inne i gamla stan och väl där fanns det personal och bar. Urmysigt hade vi det, och det var jävligt kul och träffa alla människor man fått sitt adamsäpple, sina långa armar, skum röst i en tid, tillsammans med. Shit var jag har glömt hur puberteten var! Kommer dock ihåg att man mitt på tex en geografilektion kunde få boner, inte för att man fann formen av Ryssland som sexig, det var bara hormoner överallt.



Jag och stoovs på fekken, stoovs har kul - jag ser ut att hota kameramannen.

Obs. Urmysigt var på skämt, var tvungen att skriva ut det här nere, kändes alldeles för blondinbella över hela uttrycket för att jag skulle våga ha det som det var. Dessutom är jag manlig - kan inte understykas tillräckligt.

Precis hemkommen!

Det var en grym spelning! Förbandet var sköna, ölen var jävligt skön. Medans jag nu satt och funderade på vad mer som varit skönt kom jag på att jag visst fan hade jag köpt en T-Shirt! Snygg var den. Är något onykter, ölen flödade som mina tårar när jag bakfull ligger och tittar på extreme home makeover.

Sjukast var, hör och häpna gott folk: Jag och crille har varit på kändiskåta att det inte kan ha varit sant. Jag vacklade i något skede ut från mansrummet (dass) med dyvåta händer och får se på Queff. En av rapparna som fick mig att börja lyssna på hiphop. Hade självklart spanat in honom tidigare, men nu stog han här i egen låg person. Hälsade med det äckligaste handslaget ever (var fortfarande dyngsur om händerna då). Snackade lite löst för att sedan sväva tillbaka till stoovs.

Ni är inte nöjda med att jag bara hälsade på Queff? Okej. Jag och crille fick även intervjuva, lyssna; Slug, Ant och Brother Ali. OCH ALLT FINNS PÅ VIDEO! Vi fick även Slug (rapparen i Atmosphere) att lägga en freestyle framför kameran, fatta hur jävla bra det är. Det ska upp på Youtube och få 100000 views... Lätt. Filmerna kommer antagligen upp imorogon, nu ska jag sova eller något annat.

PS. Fick världens skummaste infall när jag gick av nattbussen (som jag självklart hade däckat på). Jag klättrade upp på ett tak, helt oberörd... Satt där ett bra tag och undrade om jag skulle klättra upp på stationstaket och spatsera där en stund för mig själv (pallade inte, som typ en person som får second thoughts när denne avböjer från att sno från grannens äppelträd). Jag var alltså helt ensam och det var det skummaste jag nånsin gjort utan publik. För att understryka min ensamhet så ramlade jag när jag hoppade ner, ställde mig upp lite snyggt och var beredd att vifta med handen i ett "det-är-lugnt-jag-har-inte-brytit-ryggen-tecken", men insåg att ingen annan än jag fanns på plats.

Konsert @ Nalen ikväll

Stoovs frågade om jag skulle hänga med på konsert ikväll och se Atmosphere på Nalen. Min erfarenhet av artisten i fråga är ett halvdimmigt minne från Hultsfred. Jag spenderade några minuter på hans spelning i väntan på att den spelningen jag egentligen ville se skulle börja. Har även besökt hans myspace vid ett tillfälle...

Men det ska ändå bli roligt att gå på man-date med crille! Hoppas man kan dricka öl där.. bara en tanke.


Lägenhetens nya färger!

Här kommer en bild på lägenheten i nymålat tillstånd (skulle egentligen tagit bilderna så fort det var klart, va så rent och fint då.. men detta får duga).



Fondväggen här är egentligen mörkare än vad bilden försöker berätta... Men orkade inte pilla med blixten.

Min pangfrukost



Min morgon bestod av ohälsosamt mycket spelande, och sen för att ryckas tillbaka till verkligheten; en pangfrukost. Observera att under det som endast ser ut att vara en ostskiva ligger en toast... Men jag hyllar färdigskivad ost! Är något så fruktansvärt behändigt. Och så självklart senaste Moore som jag inhandlade igår, skummade igenom och idag detaljläste. Mycket bra nummer, och omslagsflickan har en sådan sexig pose att för första gången tyckte jag att det nästan var lite obekvämt i kassan när jag betalade.

Men som ni ser nu har jag laddat upp en bild från min kamera ;D hittat sladden så nu ska det bli åka av...

Jag blev lite äcklad

Fick värsta infallet idag när jag stog och väntade på Amanda i tumba centrum idag. Helt plötsligt började jag bli nästan äcklad av andra människor som gick förbi. Jag tyckte nästan att det var lite groteskt hur vissa människor kunde se ut och jag mådde lite dåligt av mångfalden, på hur många olika sätt människor kunde se ut. Jag började se alla som djur eller något utomjordligt väsen!

Helt sjukt, det hade alltså inte något att göra med människor jag inte fann attraktiva eller ursprung eller något sådant, utan det var bara att alla såg så olika ut. Mycket skum känsla som jag försökte ruska av mig lite snabbt...

Bilder var det ja, batteriet är laddat och nu står jag inför nästa problem, hitta rätt sladd... men det kommer! XD

Softa kan vara jobbigt

Jag tänker alltid varje gång jag gör något minsta ansträngande, typ jobbar, krossar sten (en hobby), springer 50 mil eller tar en snus, att jag egentligen bara vill softa. Du vet, ligga hemma och inte göra ett skit. Men så fort man tröttnat på att göra det man ville göra (i mitt fall spela d4t0rzp3l tills ögonen faller ur) så är det inte lika roligt längre att softa. När jag vaknat upp ur min chillar-trans tittar jag runt i rummet och känner mig ensammast i hela världen. Tom hanks i "Cast Away" hade i allafall en fotboll att prata med.

Åhå, ugnen är klar! Nu ska jag trycka i mig en näringsrik lunch i form av en ICA-Pizza (I swear, mozarellapizzan äääger). Och sen då på allmän begäran har jag satt kamerabatteriet på laddning, ska ta en skön bild på lägenheten. Eftersom bilddagok + blogg är så jävla mycket jobb (och jag softar) så tänkte jag ladda upp lite fler bilder här istället som beskriver mina händelserika dagar! Oh, ringde det på dörren?! Nä... det va klockan nere på tågstationen... (Ni förstår vilka otroligt spännande bildspel det kan komma att bli! ;D)

Nu är den som ny

Nu har jag alltså målat klart lägenheten! De två sista timmarna spenderade jag och farsgubben med att städa allt, så nu glänser lägenheten som en stjärnhimmel. Kom förbi och ta dig en titt, fondväggen blev awesome.

Är för slut för att skriva något längre, men jag lär titta förbi här senare ;)

Bloggen eller flickvän?

Det började som en kul grej, att Amanda började blogga tyckte jag var jättelustigt, nästan lite gulligt. Tittade lite nedlåtande på henne när hon skrev för att jag visste ju att hennes besöksantal aldrig skulle nå de astronomiska siffror som min blogg. Hånlog. Det fick jag äta upp.. typ vid samma tidpunk som hennes statistik över unika besökare översteg 20 pers... Det sög ju.

Det som förut pågick i vårt sovrum var inget för barn att se. Det som nu kan bevittnas är fan inte mycket bättre, krig är inget för barn. Krig är vad det är kvinna! Jag tar av mig silkeshandskarna, slänger dom på golvet (tar upp dem för att inte åka på stryk för att jag skitar ner hennes rum) och sen gör jag en storm-off som heter duga.

Nu verkar det som att jag får sova på golvet efter detta inlägg... Hah! Jag älskar golv..

(hennes jävla blogg)

Nu har jag gått över gränsen, gick lite feminint..

I alla bostäder i hela sverige uppstår, någon gång, ett bråk mellan man och kvinna. Det är det bråket som uppkommer när honan försöker få ut hanen på powerwalk med gångstavar! Det hände mig. Hon började tjata, jag lackade som mannen jag är (självklart). "Det där är inget för en man, en man som mig"... Anledningen till att mina lår bränner som en majbrasa nu är för alla manliga stamp jag gjorde i golvet när jag satte ner foten för att visa henne att jag menade allvar.

Okej, bäst jag erkänner, var ute en liten sväng... en mycket liten sväng, en så liten att man knappt märkte att det svängde, du vet ungefär som man åker tåg. Tågfan kan göra en U-sväng utan att det märks. Det hela var mer som en raksträcka. Vi var ute en liten raksträcka (med vissa krökningar). Men för att uppehålla min stolthet så gömde jag mig bakom centrum medans Amanda gick in på konsum för att lämna tillbaka en film, stavarna säkert gömda i några buskar. Och så fortsatte hela promenaden. Så fort vi mötte någon som inte spatserade fram lika lustigt på ett par stavar så började jag, väldigt hängivet, inspektera omgivningen i hopp om att inte bli igenkänd (jag är ju lite av en kändis).

Bloggen tar över min vardag?

Det första jag gjorde nu när jag vaknat var att kasta upp laptopen på magen för att skriva ett inlägg, utan att jag direkt kommit på något att skriva om. Jag hade inte ens hunnit gå och pissa (behövdes redan innan jag somna) innan jag sitter klistrad framför bloggen. Jag undrar lite lätt om detta kan gå utför och bli ett stort beroende. Jag tänker mig att frugan är gravid, vattnet går på mitt vardagsrumsgolv och hon själv får ringa taxi och åka för att "jag ska bara skriva ett inlägg om hela den här vattenstoryn - det är bra material".

Dessutom var jag lite sneaky, ville inte riktigt visa min abstinens, men så fort Amanda lämnat huset för en early joggingrunda kastar jag mig efter datorn som ett lejon på sitt byte.

I spindelnätet, och frugans blogg o så

Kul med ny design? Det är skitkul med ny design! Jag och kvinnan har legat nu i två timmar med varsin laptop och nördat på våra bloggar. Typ samma scenario som för några dagar sedan bara att ikväll har samlag inte funnits på kartan.

Tröttheten har smugit sig på som en ninja i rullskridskor och jag funderar på att sänka frugan med ett james-bond-slag så vi kan gå och sova. Men innan DU går och sover så tycker jag att du ska ta dig en titt på hennes blogg (inte för att jag har gjort det ännu, men lär göra det. Sen)!

Tänkte köra en liten videoblogg här nu någon dag. Så fort jag får över videon från mobilen (tekniskt mumbojumbo) så ska ni få se en modig man (jag) döda en spindel som var typ 5 meter i diameter. Han hade inkräktat mitt badrum, och jag dräpte honom som värsta conan! Notera att allt kärringskrik i filmen kommer från nån annan.. jag var modig...

Amandas stand-in?

Jag fick en uppenbarelse igår när jag satt i bilen på väg hem från stan. Jag måste ha en hamster/marsvin. Sitter jag ensam en kväll? Inga problem, knutte sitter på min axel medans vi kollar på scrubs. Helt omöjligt att ha tråkigt när man är hamsterägare. Så jag tänkte ju det, att jag skulle skaffa mig en sån nu lagom till att Amanda ska flytta till London. En perfekt stand-in. Iofs kan det säkert bli problem när det kommer till sänghalmen.. Det är nog olagligt att bedriva otukt med en dvärghamster. Blir ju inte så mycket åka av, utan man trär nog mest på själva hamstern.

Ähh, jag häckar bara, men skulle fan vara kul att ha en sån. Någon som vet vad en sån kostar? Bur? Mat? Hur länge pallar den vara ensam? Ber om ursäkt om detta inlägg genererade riktigt äckliga bilder i ditt huvud.

Jag vaknar av fågelsång

Sicket krök det blev igår, ölen flödade och nån gång under kvällen slog det slint för crille. Han föreslog att vi skulle ses idag klockan 2 (första versionen av hans förslag var klockan 1, men av reasons som att "man inte kommer orka så tidigt" flyttade han fram det en timme) i en jävla lekpark (fågelsången) 20 mil härifrån för att sitta o kröka. Det lät som det bästa idén nån nånsin kommit på. Känns inte lika pepp idag när jag vaknar upp med en fet huvudvärk och jag kan inte titta ut på vädret utan att bli deprimerad pga vädret. Vi får se hur det blir med dedär...

OS-Guide!

Har letat efter en vägledare, en mentor - en os-guide. Har avverkat ett flertal olika tidningar, och nu kanske jag har hittat en. SVT's hemsida, den visar iallafall ganska bra vad som händer "idag" osv... gillas starkt!

Ska lidandet aldrig ta slut?

Är det någon som tittar på tennisen på SVT 1?! Har aldrig varit med om en liknande, jag flyger runt mer än matchbollen i huset och biter på naglarna. Jag har ingen aning om vilka spelarna är, eftersom jag aldrig brukar se på tennis. Men OS har dragit fram mina mörkaste sidor, sportfånen jag inte visste fanns inom mig.

Matchen har hållit på i över 3½ timme, jag skulle inte ens orka hålla i racket i 3 timmar. HELVETE 10 lika! Fan va jag är upp i varv nu... För att detta inlägg ska vara lite informativt kan jag meddela att världens längsta, dokumenterade, tennismatch pågick i 6 timmar och 33 minuter! Självklart var den där jävla fransmannen (som är anledningen till att mina nagelband nu ser ut som nedslipade gummidäck) som spelade (KÄLLA: Någon annans blogg..). JAG DÖR! (Btw, om nån ska till bolaget, ring mig.. behöver något lugnande..)


För att jag överhuvud taget ska överleva detta tänker jag nu skriva av mig och kommentera hela skiten!

Ställning:
FRA 1 11 0
SVE 1 12 0

Poäng till sverige, 15-0!
Baguetten servar, missar första, gick bra andra, svensken ser ledsen ut (eller jävligt besvärad iaf). 15-15...

Han med pannbandet servar. JAA! Poäng! 30-15! Notera att jag inte fattar ett skit av poängberäknigen.
Pannbandet kör igen, utanför... Andra serven. Han e stressad. FAN LIVE-SÄNDNINGEN PÅ SVT LAGGAR!

YES! (Hänt grejer här medans jag fick se en fryst bild..) 30-30 (det va inte det jag va glad åt men jag är seg på att skriva.)
Skit, nu har jag bara ljud. Shit måste springa ner och kolla vad i helvete som försigår i matchen! Shit alldeles för mycket fjärrkontroller... Här skulle man kunna ha träningsläger med schtekare.

DAGENS I-LANDSPROBLEM! VILKEN FJÄRRKONTROLL!?

GAH!

Ställning:
FRA 1 12 0
SVE 1 12 30

30-15 till sverket... sverket servar.. 30 lika.. "efter en bländande retur" (det är okej att sno hippa sportkommentarer från kommentatorn).

40-30 till riket. JA!

Ställning:

FRA 1 12 0
SVE 1 13 0

Nu dricker dom vatten. Har någon noterat, precis som jag, att den långa fransmannen (är inte svårt att fatta vem jag menar, den andre är typ 120cm kort) äter som om han var ett afrikabarn på studiebesök i en scan-fabrik?
Match igen! Nu jävlar. Självklart... klart dom ska vinna detta gem/set eller vafan det kallas... Slår vad om att det kommer att stå 13-13 ganska snart? Någon som sätter emot?

Shit, är minst lika svettig som spelarnas kulpåsar.. måste också ta en drickapaus.. Ring bejing och säg att jag är tillbaka om 5 mins, håll matchen!

Ställning:
Liggandes, drägglandes på soffkanten, har inte nerverna att fortsätta kommentera... Återkommer när jag kan hålla i datorn utan att se ut som om jag har parkinsons.

<Snabbvisit för att kommentera matchbollen, se hur detaljrikt det är>
Matchboll! HELVETES JÄVLA AS!

Är vi Svenssons?

Tid: 00:39
Plats: Amandas säng
Scenario: Vi ligger och chattar med varandra. Brevid varandra.

Chat Log:

Maff säger: vi borde ligga med varann
mandy säger: villrure?
Maff säger: ja jo vafan varför inte
mandy säger: men jag är lite trött
Maff säger: aj fan
mandy säger: kan jag ligga lite passiv?
Maff säger: :(
Maff säger: då ere fan inte kul

Jävligt schönt

Börjar bli klar med pluggandet, väntar på att polarn ska bli klar bara, sen kan jag luta mig tillbaka och insupa det sista vår sommar har att erbjuda (just nu verkar det vara storm, kolsvarta moln och minusgrader som ligger i potten).

Har fått lägga ommålningen lite på is, kanske kommer igång på måndag igen. Måste nämligen hitta en ny kulör som kan matchas lite snyggt med det vita. Ett annat problem är att jag nu inte vet hur mycket vitt jag ska måla, är rädd att rummet ska se ut som ett sjukhus (vilket skulle suga med tanke på min hypokondri ;D). När jag satte igång med projektet tänkte jag lite lättsinnat att "jag bara ska måla om lite", nu har jag dragits in i ett äventyr värre än Frodos. Är inte hemma nu heller medans lägenheten ser ut som hiroshima, så all min nyköpta mat kommer ju ruttna...

London verkar bli av för frugans del, väldigt glad för din skull gumman =) Hoppas bara du inte glömmer bort mig bland alla snygga britter... HAHAHA.. nä men serri, skulle ta illa upp.


Färg överallt!

Ett rejält tag om rollern och dra första draget, vit färg (äggskalsvit för att vara noggran) tar över tapeten! Jag kände mig lite som Martin Timell när jag stog där, färg i hela ansiktet med manligare än någonsin. Tror stenhårt på det, det kommer bli så jäffla bra ska ni se... sen ser hela lägenheten ut som skit eftersom vi ställt in alla möbler i mitten och man kan typ inte röra sig. Men bra kommer det att bli!

London :(

Amanda ska eventuellt flytta till London i två månader. Det suger. Men om hon vill göra det så ska hon göra det. Jag kommer nog ha den mest deprimerande hösten i hela mitt liv, får skaffa mig en redig hobby.



Men idag ska jag måla om lägenheten till vitt, ska bli jävligt spännande! Kanske (antagligen inte) slänger jag upp en bild på den (knappast troligt)!

Tillbaka till vardagen

Sitter och väntar på att klockan ska ta sig i kragen och bli en timme senare, ska in till stan och plugga :/ Lite restuppgifter från förra terminen som ska få möta sitt öde. Men även om vardagen börjar göra sig påmind så har jag ändå typ 2 veckor tills jag behöver ta mig hela vägen in till Kista för att sitta och lyssna på föreläsningar, så det känns gött. Har ingen större ångest att skolan börjar igen, då denna sommar inte direkt varit någon woho-sommar ändå. Senast idag var jag tvungen att ta på mig en regnjacka för att inte drunka på vägen hem från Amanda.


Kräftskiva, bål... ööh...

... okej detta var ovant, suttit i 10 minuter för att komma på det där perfekta att använda som första rad i detta inlägg. Men har en idétorka som får ökensand att verka fuktigt. På tal om torrt var jag mer bakis imorse än jag nånsin varit skulle jag tro. Kräftskiva hos jonas och dum som jag var satt jag där efter 8 öl och undrade med stilla sinne om jag hade blivit immun mot alkohol. Tyckte att jag var oförskämt nykter (att klockan var 6 på eftermiddagen spelar ingen roll) och såg mig runt efter något som kunde ta hand om det hela. Och självklart fann jag det ganska fort, Jonas kan sin bål...

Men jo, gårdagskvällen finns det inte så mycket att säga om (kanske för att jag inte kommer ihåg..); jag söp, punkt. Eller utropstecken. Morgonen idag var speciell, vaknar i en säng och inser att jag däckat, tydligen tidigt också. Jag får ett infall och tror seriöst att det enda sättet jag kan överleva på är att jag smäller i mej en 200g chokladkaka varpå jag ramlar ner mot centrum på ett sätt som skulle få en A-lagare att höja på ögonbrynen. Jag känner mej som världens svinigaste svin när jag hostar fram "tack" till gentlemannen i kassan. Jag borde ha luktat som om jag badat i öl och gurglat akvavit för en finishing touch. Köpte mig en macka för att få den där näringen. Satte mig ensam på en bänk i centrum och var allmänt svinig när jag tryckte i mig baguetten som om det var en mack-ätar-tävling. Lovar, mammor som gick förbi höll för ögonen på sina barn och bytte gångriktning...

Det var väl typ allt =) Ska försöka skriva här oftare.. lovar.

Vet att bloggen ser ut som skit, och man blir inte alls sugen på att titta förbi här ever again, men jag har inte orken just nu att styra det, så det får bli en färdiggjord stilmall tills jag tar mitt förnuft till fånga.