Idag åker jag äntligen till London

21:50 ikväll lyfter mitt plan från Skavsta. Fan va skönt det ska bli. Inte att flyga, det har jag insett att jag inte gillar, men att träffa min älskling. Och detta kom i rättan tid, igår fick jag något av ett mentalt breakdown och var lika knäckt som det elfte kortet i en kortlek. Det var en blandning av enorm längtan/saknad och för mycket vin som mynnade ut i ett utbrott.

Men nu är jag excited =)


Världens skummaste fenomen!

Nu kanske du känner lite "jaha, och jag bryr mig mer om klimathotet" men värsta grejen håller på i min kropp.

Insåg precis att mitt ena ben hade somnat och var iskallt, frös. Mitt andra ben däremot höll på att brinna upp och var typ fyllt av blod. Jag började smått undra om jag fick en hjärnblödning, eller om mitt vänsterben fick erektion...

Intervjuare på TV 4

I nån intervju på ekonominyheterna snackades det om banker, och att nån bank skulle utses till årets bank. TV4-as utsända reporter verkade inte digga att man skulle utse nån årets bank nu i finanskrisen och frågar nån kunnig människa, vad som har kommit att bli mitt veckans citat:

"Är inte att utse årets bank lite som att utse årets simmare bland folk som har drunknat"


Lördagen räddar mig

När man vaknar av att en våg av ångest sköljer upp en ur sängen vet man att det blir en underbar dag. Amandas Londonäventyr går för mig lite upp och ner, idag råkar den vara så långt ner att helvetets hetta lackar i pannan. Allt jag kan tänka på är att jag åker dit nu på lördag.

Vattenpipan

Fick världens, alltså verkligen världens jävla impuls idag.. vilket ledde till ett impulsköp. Var i södertälje, och plötsligt kom jag på hur cosy det vore med en vattenpipa! Jag är väl inte den att säga nej till mig själv, så jag glajjar in på första bästa turk-supermarket. På första stället fanns det typ 3 stycken, alla svinstora och ännu grisigare pris. Jag frågade lite svenneaktigt vart jag kunde få tag på en mindre pipa i närheten. Fick nån halvtaskig vägbeskrivning av honom, så jag gav mig av till Luna Gallerian.

Väl där började jag leta, och körde nån uppifrån-och-ner-taktik... Dock var allt jag hittade typ försäkringskassan och nått resebolag. Så till slut var jag nere på första våningen, provade alla butiker som skulle kunna tänkas ha vattenpipor. "Aha! En kiosk, inte en svensk i kassan, där bara måste dom ha pipor". Vill ju inte låta rasistisk, men den steriotypen stämmer ;D Självklart stog det några pipor uppradade på en hylla och jag begav mig in för att hitta den snyggaste.

Killen i butiken verkade ju jävligt trevlig när han började snacka om paketpris osv (visade sig senare att jag betalt nån hundralapp för mycket). Det fanns två storlekar som jag stog och valde mellan, men tillslut tänkte jag att man bara lever en gång, och när livet väl är slut vill jag ju inte ligga där i mina egna vätskor med en liten skit-pipa brevid mig. Nej nej, jag tänkte stort och tog då den bastanta varianten.

När jag skulle betala insåg jag att tydligen var detta lite svartsälj, han plocka ner min pipa, packade in den i en random kartong, medans han stog och höll på så började nån annan lirare prata med mig, tänker utgå ifrån att det var hans polare/svåger/brorsa. Han gav mig tips om att blanda ner ganja i pipan, lite skärrad av att höra det från en okänd, stor man, svarar jag för andra gången svenneaktigt "öh, jaha, i tobaken då eller?". Sa det mest för att göra ljud..

Jag började ta fram mitt kort för att betala, men då blev jag stoppad och han sa att "det var mycket bättre om jag betalade med kontanter", så jag stack iväg och tog ut pengar, kom tillbaka, betalade och gick utan kvitto.

Nu har jag stått och försökt fått fart på skiten i en timme, har aldrig blowat så mycket i hela mitt liv. Fungerade inte... tror jag ska testa med två kolbitar sen :/

Så att välkommen hem till mig, där det i fortsättningen kommer lukta Jihad.


Borde skaffa termometer..

Inser nu när det börjar bli kallt, att en termometer skulle komma bra till hands. Sitter nu och tittar på the voice och ska strax gå ner till tåget. Hörde dock på tv att man kanske skulle ha långkallingar på sig idag för att det skulle vara svinigt kallt! Fan, det är ju en riktig rävsax jag sitter i, om det visar sig att man inte alls behövde långisar idag så är det som att skjuta sig själv i foten. Att gå med långkallingar när det svettas, kliar är ingen höjdare.

Enligt SMHI är det just nu 2 grader och blåser en 6 m/s vind mot söder... eftersom jag ska till Kista, norrut, så är det helt självklart att jag kommer gå i motvind hela vägen. Kanske ändå ska smyga på mig ett par extra långa kalsonger..

Kom även på en grej när jag stog och sjöng i duschen immorse, tänkte köra en remake av Veckans Macka från Boston Tea Party, men för att markera hur kass jag är (och att jag baserar mycket av mina vetenskapliga studier på gissningar) så tänker jag kalla det för Veckans Snitt (alltså "snitt" som i en-liten-del-av-macka-man-har-till-fint).

För att du ska få din weekly haircut-update så meddelar jag nu att jag ser ut som en påse hundgodis, men hockeyfrilla. Måste ta tag i detta och köra "maskin, på sidor och nacke".



Äta ute? Det är världens käk! Kitt..... Äh..

För att jag ska kunna komma över gränsen som en mexikanare så måste jag ha ett pass (till skillnad från mexikanaren). Det var jag och hämtade ut idag... För att hämta ut det så måste jag åka tåg, sjukt mycket tåg tyckte jag. Från Rönninge till Kista, från Kista till Södertälje, och från Södertälje till Rönninge. Har typ spenderat 75% av min vakna tid idag i en rullande vagn och det är inte alls tillfredsställande!

Men för att komma till saken. Jag har alltid haft något emot att äta ensam (nu eftersom jag är helt jävla solo här hemma är det ju ganska oundvikligt), ute (jaha, det va så han mena..). Det ser så jävla tragiskt ut, sitta o knaga på sin torra hamburgare och sörpa lite sorgset i sin cola med för mycket is. Idag när jag skulle hem från Södertälje så knalla jag ju förbi dunderdonken och kände hur magen kurrade som verbformen av ett smeknamn för Kurt.

Jag var tvungen att ha mat, fick också en vision hur underbart det skulle vara att komma hem och slippa laga mat, diska osv. Jag skulle ha mat och på den vägen var det. Funderade om jag skulle för första gången i mitt liv sätta mig och äta en måltid ute, helt själv. Näääääää, tänkte jag när jag kom in på donken och såg vilka mina med-resturang-gäster som var närvarande. Tog mitt pick och pack och satte mig på tåget istället, barbariskt tuggande på min Big Tasty.


Stormen börjar lägga sig

För att det ska bli så målande som möjligt här så metoforerar jag en heroinist, egentligen handlar det hela om ett visst spel.. som kom nyligen.. som jag har knarkat...

Jag har inte tagit en stadig spruta på länge, enligt min kran ska en ny fet leverans vara på ingång med det mest explosiva (metafor för metaforen) skiten som nånsin injekterats i en ådra (om man inte tar nitroglycerin för sin kärlkramp).

Jag väntade på dagen som skulle komma. Jag väntade så pass att jag hade en sån fet abstinens. Den kom, den sågs, den missbrukades. Jag var nära att överdosera, men precis innan kände jag tillfredsställelse och jag kunde tagga ner till ungefär 10 sputor om dagen, och känna att jag faktiskt har tid över till annat än att punda.

Det är därför detta inlägg faktiskt exsisterar! Om jag inte kunnat tagga ner hade jag inte haft tid över att skriva dessa rader.

Ett ovanligt tidigt inlägg

Ja vad i helvete gör jag uppe klockan 05? Sitter med en mössa på huvudet och en kopp nykokt kaffe som enda sällskap. Jo som alla förstår så åkte Amanda nyss... Jag vaknade vid halv 5 och kände mig sjukt pigg så jag tänkte att jag lika gärna kan ta mig i kragen och gå hem, så det gjorde jag. Funderade även på att vara så pass fullifan att man åker till skolan nån timme för tidigt och på så sätt undviker den värsta morgonrusningen.

Jag har också blivit väsignad med en ny serie, som jag även hann dra med Amanda i nu innan hon åkte. "How I met your mother", jävligt trevlig serie och ett trevligt avbrott för mig ifrån scrubs. Sen jag började titta på scrubs har jag sett säsong 1 till <den senaste säsongen jag hade på dvd> och när sista avsnittets eftertext rullar: se extramaterial, titta på alla avsnitt med kommentarer, för att sedan börja om denna helvetescykel med att glatt se s01e01.

Intressant grej: notera hur kvaliteten på inlägget förändras exponentiellt till hur pass tidigt på morgonen det är... Oh, ja juste, jag vill köpa ett Xbox 360, chippat och klart också, ifall du känner nån snubbe som kanske känner som snubbe.



SUIT UP!

Nu bryts tystnaden

Anledningen till att jag har kunnat palla med att Amanda ska åka så långt bort ifrån mig så länge, är att jag helt enkelt har förtryckt tanken, det är anledningen till att jag har nämnt det så lite i bloggen. La det i en framtid långt borta. Nu har tyvärr framtiden hunnit ikapp och inatt/tidigt som attan immoronbitti, åker hon iväg...

Fan vad jag kommer sakna dig älskling...

Spelen som tagit över mitt liv - Vi har hela listan

1. World of Warcraft



Ja det är rätt obvious att det tar över ens liv, och det är inte konstigt? Vem diggar inte röjja runt med sin priest och hojta saker som "LOL, raaaaid!" och "Omg han e fett n00b" och totalt spöa skiten ur knubbiga, finniga 12-åringar. På onsdag kommer expasionen Wrath of the Lich King (jävligt lägligt då Amanda åker till London samma dag), och då kommer det vara en bedrift att få tag i mig överhuvudtaget (msn, telefon, fysisk kontakt kommer jag uppfatta som överflödigt och onödigt).

2. Quadrapop



Spelet jag ängnade ett helt blogginlägg till. Saken är den att när jag nyss kom ut från toaletten, kom jag inte bara ut som 5 kilo lättare, utan också medlem i 1.000.000-poängs-klubben (kallad no-life-klubben av utomstående).

3. Phase (veckans bubblare)



Ett spel jag köpte till min iPod igår för 45 pengar. Är någon sorts kopia av Guitar Hero (som tidigare var en av mina tyngre beroenden bland spel). Det är ju kanske inte riktigt samma sak som GH. Folk lyfter ju lite på ögonbrynen när jag står upp på sätet i tåget kl sex en måndagsmorgon och fullkomligt rockar sönder min iPod till Slipknot samtidigt och jag brutalt headbangar mot fönsterutan.

Embrace för fan

Har du tänkt på att varje gång du står på en tågstation, och det kommer ett föripasserade tåg i 300km/h, så är det alltid nån fjolla som stoppar fingrarna i öronen. Det spelar ingen roll hur många som står på plattformen, alltid är det nån som inte tål ljudet. Fan om jag stog ensam och ett tåg kom skulle jag göra mig temporärt döv bara för att hålla konceptet vid liv.

Nej det skulle jag inte :P det är ju hur töntigt som helst. Jag brukar lägga på på spåret intill, för att jag tycker att man ska "Embrace the noise" (ett uttryck jag precis myntade). Det är tråkigt när det är tyst...

Detta var bara en tanke - som jag tänkte när jag egentligen borde lyssnat på föreläsaren...

Tanten är ju riktigt grinig, hon är säkert en sån som håller för öronen.. tönt.

Nu är det sådär mörkt igen..

Det är fingertoppskänsla som gäller när jag smiter in i duschen såhär på morgonen, också är försiktigheten under frukosttillagningen något jag är nöjd med... jag är en puma, och rummet är min djungel, eller savann, eller vart fan pumor har sitt hood.

Allt känns så lugnt här inne i den mörka lägenheten, jag kan bara drömma om rusket på andra sidan väggen. Men här inne är det lugnt, kaffet lever i symbios med mjölken, falurutet blir smekt av pålägg och jag är sådär trasigt trött man bara kan vara när man går upp 06:00. Glider in på bloggen och ser till min stora förvåning att jag hade 21 unika besökare igår?! Jag sätter en stor bit knäckebröd i halsen och ramlar bakåt ner på golvet, vilket får mitt tidigare tassande att framstå som onödigt.

21 var ju jävligt kul. Bummer bara att alla inlägg jag skrivit på senaste är typ lika roliga som en död hund. Hoppar inte så högt och luktar jävligt illa (om hunden är blöt).

Har även lyckats slarva bort några hundra timmars arbete! "Woho". Ska inte avslöja förmycket, men historien innefattar ett corrupted USB-minne, en formaterad hårddisk och en förtvivlad Mattias..


Bästa bilden jag hittade på "smyga" på google... Han är ju bra hemlig iallafall.

Valvakan

Igår var det ju USA-val. Även om jag bara är måttligt intresserad så bestämde jag och Amanda att vi skulle köra en helkväll med Filip och Fredrik, och se deras valvaka. Vi peppade inför kvällen med kaffe, kakor, kladdkaka, cola, fanta, chilinötter, pringles, choklad och oändligt med snus.

Trots allt peppande låg Amanda däckad efter två timmars helkvällande, och jag fick sitta själv och vara politisk...

Rätt gubbe vann iaf, det var ju kul! Väcktes av en otrevligt vaken Amanda vid typ 5-snåret och fick detta meddelande, då en annan fått typ 1 timmes sömn.

Fan, helvete och arsel!

980 000 poäng, klantade till det, och det hela gick käpprätt åt helvete.

Blev alltså ingen miljon denna gång, men jag blev så pass deprimerad att jag direkt satte igång med ett nytt spel och nu ligger jag väl på runt 400 000 poäng eller något. SKA TA MILJONEN!

Hur som helst har jag tröttnat på att min datorn är så seg, så jag tänkte nu ta och formatera helvetet. Har suttit och säkerhetskopierat allt jag kan komma att vilja använda i framtiden. Wish me luck..


Scarlett och stjärnfall

Även om jag inte har märkt av att det har varit halloween, så känner jag nästan nu att vardagen kommit tillbaka. Helgen då? Jo den har spenderats med planlöst krökande med mig själv och jag. Eller ja, i fredags började jag kröka vid 3 med jahnii och virre. Var onykter runt 7-snåret och virre sticker hem. Jag sitter kvar och klunkar i väntan på amanda som kommer vid halv 10 typ. Men det är gött att dricka ensam!

Igår var jag på bio och åt middag med amandas familj, självklart trevligt. Måste bara ge props till Scarlett Johansson, vilka jävla lungor hon går och bär på! Trevlig film iaf. När jag kom hem blev jag kluven, vissa var hemma hos crille och slaskade en rulle, amanda ville sova hemma, och där satt jag med en nyligen upphälld redbull/jäger och kolla på the grudge själv. Insåg efter nån halvtimme att detta inte gick för sig (efter mitt mjaaa, mitt typ 10onde kalsongbyte) och drog därför upp och sov hos amanda.

På vägen till min kvinna tittade jag upp på den stjärnklara himmlen, drog några bloss av min cigrarett och beundrade karlavagnen. Jag började förtvivlat leta efter den lilla vagnen, men utan resultat. Jag hade precis börjat sänka blicken för att fortsätta gå när jag plötsligt ser ett starkt sken som åker i en kort bana och sedan försvinner. Nej det var inget ufo, det var ett stjärnfall jag såg! Cooooul, aldrig sett förut tror jag.